شماره روزنامه ۶۱۸۰
|

ویژه نامه

  • تغییر پارادایم ‏های کسب‏ وکار

    امروزه قواعد بازی رقابت به شدت تغییر کرده است، به‏طوری‏که مزیت‏های گذشته از قبیل برخورداری از منابع یا سرمایه لزوماً تعیین‏کننده بازی نیست. شواهد این موضوع خلق برندهای بزرگی است که از یک ایده ناب و توسط چند کارآفرین شکل می‏گیرند و در کسب‏وکار تحول ایجاد می کنند. امروز شرکت‏های کوچکی را می‏بینیم که با تغییر زاویه دید و نوآوری، گوی سبقت را از رقبای بزرگ و سرسخت خود می‏ربایند. کلید این بردهای سنگین در بازی جدید کسب‏وکار چیست؟ یکی از مهم‏ترین موضوعات، دنبال کردن و تحلیل رفتار مشتریان و پیدا کردن فرصت‏هایی است که زندگی مشتریان با آن‏ها گره خورده است.
  • آینده تبلیغات در فضای دیجیتالی

    چه بخواهیم چه نخواهیم و چه اعتقاد داشته باشیم چه نداشته باشیم، فضای مجازی در حال گسترش است. دراین میان اگر شرکتی هستیم که در فضای واقعی صاحب برند ایم و احساس می‏کنیم به فضای مجازی نیاز نداریم و نمی خواهیم به این حوزه وارد ‏شویم، این نشان از ناکارآمدی خود ماست؛ چراکه از این پس تمام تفکرات افراد در فضای مجازی شکل می‏گیرد و بعد به فضای واقعی منتقل می‏شود. به این ترتیب پرداختن به این فضا یک «باید» است و باید توجه ویژه‏ای به آن داشت. وقتی زندگی افراد را در کشورهای مختلف و از جمله کشور خودمان بررسی می‏کنیم، متوجه می‏شویم که این روزها بیشتر وقت آدم ها در فضای مجازی صرف می‏شود.
  • آمادگی کسب وکارها برای اقتصاد دیجیتالی

    در روزگاری که تمام عناصر زندگی مردم به سوی دیجیتالی شدن پیش می رود، بی شک سیاستهای کلان فناوری اطلاعات نمی تواند بدون درنظر گرفتن شرایط جدید اتخاذ شود. نفوذ ابزارهای دیجیتالی در زندگی به قدری بالا رفته که عصر جدیدی را در اقتصاد کشورها پدید آورده و به اصطلاح، عصر اقتصاد دیجیتالی شکل گرفته است. این مهم در کشور ما نیز مورد توجه مراجع سیاستگذار بوده است. در عصر جدید، الزامات رقابت کسب و کارها تغییر کرده و عوامل موفقیت نیز با شرایط جدید شکل می گیرند.
    سازمان فناوری اطلاعات به عنوان بازوی اجرایی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، توجه ویژه ای به این موضوع داشته است و حمایت از توسعه علمی و کاربردی دانش دیجیتالی را رسالت و وظیفه خود می داند.
  • CRM و لزوم دیجیتالی شدن کسب‏ وکارها

    در حال حاضر در خارج از ایران چند سالی است مفهوم Omni channel مطرح است، یعنی کسب‏وکارها تمام کانال‏های ارتباطی خود را با هم یکپارچه می‏کنند تا بتوانند مجموعه‏ای از کانال‏های ارتباطی را به مشتریان ارائه دهند تا آن‏ها بتوانند از هر کانالی که خواستند با شرکت در ارتباط باشند، از محصولات موجود خریداری کنند و اگر نیاز به خدمتی دارند از هر کانالی که تمایل دارند آن را دریافت کنند. آن‏ها به این موضوع پی برده‏اند که بعضی مشتریان به دنبال کانال‏های آنلاین هستند و اگر کسب‏وکاری نتواند آن را به مشتری خود ارائه دهد، حدود ۳۰ درصد از میزان خرید مشتریانش کاهش پیدا می‏کند.
  • گسترده ترین نظر سنجی مردمی انتخاب شرکت های سرآمد دیجیتال

  • شرکت‏ های سرآمد دیجیتال انتخاب می ‏شوند

    اولین دوره «نظرسنجی سرآمدی دیجیتال» با تمرکز بر ارزیابی و انتخاب شرکتهای سرآمد در زمینه توسعه استراتژی و ابزارهای دیجیتال در گروههای مختلف کالا/ خدمات برگزار می‌گردد. در این رویداد که با حمایت سازمان فناوری اطلاعات ایران، کنفدراسیون صنعت و سایر نهادهای مرتبط برگزار خواهد شد، ارزیابی و انتخاب شرکتها بر اساس نظرسنجی مردمی به انجام خواهد رسید تا ضمن ایجاد مشارکت و انتشار در جامعه، میزان اثرگذاری و نمود اقدامات انجام شده شرکتها در فضای دیجیتال را نمایان سازد. لذا شرکتهای سرآمد دیجیتال منتخب مردم، در طی مراسم باشکوهی، با حضور مقامات کشوری و مدیران و متخصصان حوزه بازاریابی و تبلیغات، در اختتامیه کنفرانس تبلیغات دیجیتالی معرفی شده و از آنها تقدیر به عمل خواهد آمد.
  • مدیریت شهرت در فضای مجازی

    بر اساس آمار منتشر شده، ۷۵ درصد از کاربران آنلاین علاقمندند روی نتایج منفی حاصل از جستجوهای اینترنتی خود کلیک کنند. این روزها با وجود شبکه‏های اجتماعی ارائه اخبار منفی درباره هر چیزی به راحتی امکان‏پذیر شده است. طی مقاله‏ای که در سال ۲۰۱۰ درباره مدیریت شهرت سازمانی منتشر شد، گفته شد ۷۵ درصد از ارزش شرکت‏ها براساس عوامل نامحسوس شکل می‏گیرند. یکی از این عوامل نامحسوس سخن‏پراکنی‏هایی است که درباره سازمان در میان مردم و از طریق رسانه‏های مختلف منتشر می‏شود که روی شهرت سازمانی تأثیرگذار است.
    شهرت سازمانی یکی از عوامل تأثیرگذار بر تصویر برند سازمان در بازار است که شرکت‏ها و سازمان‏های هوشمند توجه ویژه‏ای به آن دارند.
  • راهنمای طراحی و اجرای کمپین‏ های تبلیغات دیجیتالی هدفمند

    امروز دنیای دیجیتالی درتمام جنبه‏های زندگی و کار افراد توسعه پیدا کرده و استفاده از ابزارهای دیجیتالی یکی از الزامات اصلی زندگی همگان شده است. در این میان ضریب نفوذ بالای اینترنت در کشور با حدود ۷۴ درصد، توسعه استفاده از ابزارهای دیجیتالی شخصی همراه با ویژگی‏های منحصربه‏فرد این ابزارها از قبیل شخصی بودن، در دسترس بودن، قابلیت انتخاب مخاطبان هدف، تعاملی بودن، قابلیت سنجش اثربخشی و در نهایت هزینه پایین اطلاع‏رسانی و تبلیغات در آن‏ها، این رسانه‏ها را تبدیل به یکی از مهم‏ترین و اثربخش‏ترین رسانه‏های تبلیغاتی کرده است.
  • مدل ارزیابی سرآمدی دیجیتال شرکت‏ها

    امروزه دنیای دیجیتال در تمامی جنبه‏های زندگی و کار افراد توسعه پیدا کرده و استفاده از ابزارهای دیجیتال یکی از الزامات اصلی زندگی هر فردی شده است. در این میان ضریب نفوذ بالای اینترنت، همراه با ویژگی‏های منحصر به فرد این ابزارها از قبیل شخصی بودن، در دسترس بودن، تعاملی بودن، قابلیت هدفمندی به همراه هزینه پایین اطلاع‏رسانی در آن‏ها، این رسانه‏ها را تبدیل به یکی از مهم‏ترین و اثربخش‏ترین رسانه‏های اطلاع‏رسانی نموده است. در این شرایط به‏کارگیری ابزارهای مختلف دیجیتال می‏تواند نشان‏دهنده بلوغ کسب‏وکارها در تطبیق‏پذیری با شرایط جامعه و نیز درجه پیشرفت آن‏ها با توجه به آخرین تحولات کسب‏وکار باشد.
  • آینده بازاریابی دیجیتالی در ایران

    بازاریابی دیجیتال در ایران به دلیل دسترسی بالقوه آن به میلیون‏ها کاربر اینترنت در کشور در حال افزایش است. هرسال هزاران وب‏سایت جدید ساخته می‏شوند و سرمایه‏گذاری کلانی توسط برندهای بزرگ در بازاریابی دیجیتال صورت می‏گیرد. این امر تنها یک استراتژی برای توسعه تجارت الکترونیک نیست بلکه به عنوان یکی از موفق‏ترین تکنیک‏های برندسازی برای کسب‏وکارها در سطح جهان نیز شناخته می‏شود. با وجود منافع بسیار این ابزارها، بازاریابی دیجیتالی در ایران، هنوز موضوعی جدید برای بسیاری از کسب‏وکارهاست. بااین‏وجود روندهای فعلی بازاریابی دیجیتالی در کشور با سرعت خوبی در حال رشد است، تا آنجا که انتظار پرشی بلند در این زمینه وجود دارد.
  • فرصتی برای استارت‏ آپ ‏های دیجیتالی

    در این روزهای سرد زمستان، خبرهای حوزه فناوری‏های دیجیتالی داغ است و هر روز شاهد ایده و خدمتی نو در این حوزه هستیم. این روزها حوزه دیجیتال چنان گسترده شده است که ردپای آن را می توان در میان برترین برندهای دنیا تا کسب‏وکارهای نوپا در حد بالایی یافت. در این میان، بحث استارت‏آپ‏های دیجیتالی به قدری در کشور ما گرم شده است که جوانان خوش‏فکر و خلاق زیادی را جذب خود کرده و سرمایه‏های فکری بسیاری را درگیر کرده است.
    ما نیز در کنفرانس تبلیغات دیجیتالی به دنبال این هستیم تا با ایجاد فضای دانش و یادگیری برای مدیران، کسب‏وکار آنان را با فضای دیجیتالی گره بزنیم و فرصت‏های بی‏شمار این حوزه را به آن‏ها عرضه کنیم.