رونق تولید کلیدواژهای است که تمامی مسوولان به آن تاکید میکنند و وعده آن را میدهند. مهدی بستانچی، رئیس هیاتمدیره انجمن صنفی تولیدکنندگان سیستمهای تهویه مطبوع ایران، معتقد است؛ برای رونق تولید و تسهیل فضای کسبوکار باید هزینههای سربار تولید که عمدتاً ناشی از سیاستهای دولت است کاهش یابد. بستانچی با تشریح وضعیت عمومی حاکم بر تولید پیشنهاد میکند، در دو سال پایانی دولت آقای رئیسی، از صندوق توسعه ملی برای نوسازی و ورود فناوری و ماشینآلات روز در بنگاههای کوچک و متوسط صنعتی استفاده شود.
امروزه در بسیاری از کشورها از جمله ایران، تمایل به بلندمرتبهسازی در ساختمانها بسیار افزایش یافته است. بهرغم مزیتهای این ساختمانها اما ساختمانهای بلندمرتبه چالشهای منحصربهفردی در مورد ایمنی آتش دارند. در این ساختمانها، دود یکی از نگرانیهای اصلی است زیرا میتواند به سرعت پخش شود، دید را مسدود کند، به اموال آسیب برساند و خطرات سلامتی شدیدی را برای ساکنان به همراه داشته باشد و همانطور که تمامی آمارها نشان میدهد در آتشسوزیها، دود عامل اصلی مرگومیر است. در ساختمانهای بلندمرتبه اثراتی مانند اثر دودکشی (اختلاف دمای داخل و خارج) و باد بسیار بیشتر و پراهمیتتر از سایر ساختمانهاست.
معاون مدیرعامل شرکت صنایع سرماآفرین ایران (سهامی عام) بر این باور است که کارخانههای هوشمند که مبتنی بر استفاده از تکنولوژیهای دیجیتال و هوش مصنوعی هستند، افزایش چشمگیر بهرهوری و توانمندسازی کارکنان در جهت کار هوشمندانه را باعث خواهند شد.
در مقالهای که پیشروی شماست اثر گرمایش جهانی را در زندگی امروز بشر بررسی میکنیم و به راهکارهای رهایی از این بنبست میپردازیم. تغییر آبوهوا یک چالش بزرگ است. زمین در اثر تغییرات اقلیمی انسانمنشأ، با سرعت زیادی در حال گرم شدن است. انتشار گازهای گلخانهای در سطح جهانی در حال افزایش است و این در حالی است که وضعیت جوی غیرعادی و سخت، در حال نابود کردن جان انسانها، امرار معاش آنها و اکوسیستم است. در نتیجه این موضوع، دخالت انسان در کاهش تغییرات اقلیمی و مهار کردن عواقب ناشی از آن ضروری است.
کارکرد تشکلهای اقتصادی را در دو سطح کلان و خرد میتوان تحلیل کرد. در سطح کلان میتوان سوال کرد که کارکرد تشکلهای اقتصادی به عنوان یک «نهاد» در جامعه چیست؟ و اثر جمعی کنشهای فردی در تشکل که در قالب رفتار کلی نهاد تشکلگرایی در جامعه بروز مییابد، چیست؟
امروزه به سبب گسترش زندگی ماشینی و افزایش آلایندهها و ویروسهای متعدد، سلامت هوای محیط تاثیر مهمی بر زندگی انسان داشته و بسیار حائز اهمیت است. به همین منظور استفاده از تهویه مطبوع هوای ساختمان، محل کار، مجتمعها و... میتواند بر بهبود سبک زندگی و سلامتی انسانها بسیار تاثیرگذار باشد.
آلودگی هوا طیف گستردهای از اثرات منفی بر سلامت انسان همچون مرگ زودرس، سکته مغزی، مشکلات تنفسی، سرطان ریه و سلامت روان دارد و اثر آن بر افراد، بر اساس عواملی مانند مدت زمان قرار گرفتن در معرض، سن، شرایط بهداشتی از قبل و آلایندههای خاص میتواند متفاوت باشد؛ با افزایش روزافزون آلایندهها، نقش صنعت تهویه در جهان پررنگتر شده است.
هوش مصنوعی با بهکارگیری فناوری هوشمند در سیستمها، صنعت تهویه مطبوع را متحول میکند و کنترل و نظارت آنها را به سوی عملکرد بهتر هدایت میکند. هوش مصنوعی از سیستمهای تهویه مطبوع، از نگهداری گرفته تا زمانبندی خودکار و بهینهسازی، بیشترین استفاده را میبرد. همانطور که به سمت آینده پیش میرویم، کسبوکارها باید خود را با شرایط در حال تغییر وفق دهند و از ابزارهای پیشرفتهای مانند هوش مصنوعی برای ماندن در رقابت استفاده کنند. این مقاله به بررسی این موضوع میپردازد که چگونه هوش مصنوعی عملیات تهویه مطبوع را ساده میکند و چگونه کسبوکارها میتوانند از آن استفاده کنند.
جنگ، ناآرامی، پناهندگی، صحراها، نفت، آسمانخراشهای عظیمالجثه و البته شهرهای مقدس مکه و مدینه شاید اولین مواردی باشد که زمانی که فردی در مورد خاورمیانه صحبت میکند به خاطر میآورد. از آنجا که مسلمانان مشتاقانه منتظر سفر به سرزمین مقدس مکه و مدینه در طول زندگی خود هستند، مهاجران و مسافران اغلب قبل از رفتن به این منطقه تردید دارند عمدتاً به دلیل شرایط آبوهوایی فوقالعاده خشک و گرم آن.
امروزه و در شرایط کنونی اقتصاد، چالشهای بیشماری مقابل صنایع مختلف، از جمله صنعت تهویه مطبوع، قرار گرفته است. این چالشها و مشکلات باعث نارضایتی بسیاری از تولیدکنندگان و صنعتگران شده و فعالیتهای تولیدی آنها را با سختیهای زیادی مواجه کرده است.
هفت دهه تلاش در صنعت تهویه ایران سبب شده این صنعت جزو پیشروترین صنایع کشور باشد. به دلیل سرمایهگذاری که پیشتر در صنعت تهویه صورت گرفته با همه فشارهای اقتصادی و تحریمهای بینالمللی که تا حد زیادی به اقتصاد کشور لطمه وارد کرده، به خاطر زیرساختهایی که وجود دارد، صنعت تهویه هنوز سرپاست و اکنون بیشتر پروژههای بزرگ و سنگین در کشور را ساماندهی میکند و میتواند با تولیدکنندگان داخلی به اجرا درآورد.