شماره روزنامه ۶۱۵۸
|

ویژه نامه سراسری «روز ملی بتن و معرفی طرح‏های بتنی برتر سال 95»

  • جایزه بتن برتر، فرهنگ‌سازی برای کیفیت گرایی در سطح ملی است

    به مناسبت چهاردهمین همایش روز ملی بتن و انتخاب یکی از پروژه‌های شرکت مهندسی مشاور مهاب‌قدس به عنوان پروژه برتر بتنی سال ۹۵، فرصتی فراهم شد تا با مهندس ترکش‌دوز یکی از پیشگامان صنعت احداث کشور در خصوص چالش‌ها و چشم‌اندازهای این صنعت گفت گویی داشته باشیم و از ۳۳ سال تلاش، افتخارآفرینی و نوآوری‌های مهندسان توانای این شرکت در عرصه‌های ملی و بین‌المللی مطلع شویم. مدیرعامل شرکت مهندسی مشاور مهاب‌قدس مطالب مهم و قابل تاملی را مطرح نمودند که مطالعه آن برای تمامی فعالان، کارشناسان و دلسوزان این صنعت خالی از لطف نخواهد بود، این مصاحبه خواندنی را در ادامه ملاحظه فرمایید:
  • پیشرفت قابل‌‌توجه فناوری ساخت بتن در ایران

    شرکت بستاب‌بنا در سال ۷۱ با مشارکت و همکاری تعدادی از دانش آموختگان دانشگاه‌های شیراز و امیرکبیر تشکیل شد. زمینه‌های اصلی فعالیت شرکت، اجرای پروژه‌های ساختمانی، صنعتی و سازه‌های خاص فلزی و بتنی بوده و از سوی سازمان برنامه و بودجه رتبه یک پیمانکاری ابنیه و تأسیسات و تجهیزات را کسب کرده و در رشته‌های راه‌سازی، نفت،گاز، پتروشیمی و آب و فاضلاب نیز تشخیص صلاحیت شده است. پروژه این شرکت از سوی داوران و کارشناسان همایش روز ملی بتن، به عنوان طرح برتر کشور در سال ۹۵ معرفی شده است. به همین دلیل و به منظور بررسی عوامل این موفقیت، گفت وگویی را با مهندس وکیل‌رعیت، مدیرعامل این شرکت انجام دادیم که در ادامه می‌خوانید.
  • فرصتی مناسب برای تبادل نظر و ارتقای دانش فنی متخصصان بتن

    موسسه مهندسین مشاور طرح جامع، با هدف ارائه خدمات فنی- مهندسی در داخل و خارج و انتقال دانش مدیریت پروژه و فناوری روز دنیا، در خرداد ماه سال۱۳۸۰ تاسیس شد. این شرکت فعالیت‌های مدیریتی، مطالعاتی، طراحی و نظارتی را در زمینه‌های تخصصی نفت، گاز و پتروشیمی، ابنیه ، سازه‌های خاص و مدیریت پروژه دنبال می‌کند و در چشم‌انداز آتی خود، در نظر دارد به عنوان یک مشاور بین‌المللی در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به توسعه خدمات فنی- مهندسی خود در داخل و خارج بپردازد. انتخاب پروژه طرح توسعه حرم امیرالمومنین(ع) - صحن حضرت فاطمه‌زهرا(س)- به عنوان یکی از طرح‌های برتر بتنی کشور در چهاردهمین همایش روز ملی بتن، بهانه مناسبی بود تا گفت وگویی با مهندس افخمی‌نیا مدیرعامل این موسسه داشته باشیم.
  • پیشرفت سازمان پروژه‌محور با رعایت استاندارد و کیفیت محصول

    مؤسسه حرا ۳۰ سال پیش تأسیس و از سال ۷۱ با ثبت رسمی به صورت حرفه‌ای وارد عرصه سازندگی کشور شد. حوزه فعالیت مؤسسه حرا عمدتاً حوزه‌های زیرزمینی است؛ همچنین اقداماتی در حوزه های اجرا و نصب تجهیزات انجام داده است که به نوعی وابسته به کارهای زیرزمینی است. فعالیت‌های این مؤسسه در حوزه‌های زیرزمینی شامل طرح های نیروگاهی، تونل‌های انتقال آب و جاده‌ای، مترو و ابنیه است. کارهای مشابه سد و ابنیه‌های خاص هم در دستور کار این موسسه قرار دارد. درطرح های زیرزمینی شبیه نیروگاه و ابنیه‌های خاص، حرا از پیشروترین مؤسسات و شرکت‌های کشور به شمار می‌آید که از ابتدای تاسیس به طور تخصصی در حوزه پروژه‌های زیرزمینی فعالیت می‌کند. حرا با در اختیار داشتن نیروهای متخصص، تجهیزات و ماشین‌آلات مدرن و تخصصی تاکنون با ورود به بیش از ۸۰ پروژه، افزون بر ۲۱۰ کیلومتر حفاری زیرزمینی انجام داده یا در حال انجام است. در چهاردهمین همایش روز ملی بتن در سال جاری، یکی از پروژه‌های این موسسه به‌عنوان پروژه برتر بتنی برگزیده شده است. به همین بهانه گفت وگویی با مهندس کریم گنجه مدیرعامل موسسه حرا انجام داده‌ایم که در ادامه می خوانید.
  • حیات صنعتی نیازمند پرورش نیروی انسانی مجرب است

    شرکت ساختمانی ژیان در سال ۱۳۳۸ تأسیس شده و در زمینه پیمانکاری عمومی در کلیه رشته‌های عمرانی از جمله راه‌سازی، پل‌سازی، سدسازی، احداث بنادر، فرودگاه‌ها، تصفیه‌خانه‌های آب و فاضلاب و احداث نیروگاه فعال است. این شرکت با کسب چهار رتبه نخست در رشته های آب، ساختمان، حمل و نقل و تاسیسات و تجهیزات از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، از جایگاهی ممتاز در بین فعالان پروژه‌های عمرانی ایران برخوردار است. مهندس رضا پیرودین، مدیرعامل شرکت ساختمانی ژیان در گفت‌وگو با دنیای‌اقتصاد، توضیحاتی درباره عملکرد این شرکت ارائه داده است که از نظر می‌گذرد.
  • تولید ملی، موثرترین ابزار مدیریت اقتصاد مقاومتی

    موضوع حمایت از تولید ملی طی سال‌های اخیر به یک مطالبه‌ عمومی تبدیل شده است. تولید ملی دیگر مقوله‌ای نیست که منحصر به مباحث اقتصادی و مالی باشد. چرخش گردونه تولید ملی، تاثیری مستقیم و بی‌واسطه بر سیاست، فرهنگ، جامعه و حتا هنر دارد. تولید ملی، مایه غرور ملی است، رونق دهنده اقتصاد است، فرهنگ حاکم بر جامعه را از مصرف‌گرایی و تن‌پروری به سمت تولید، پویایی، تحرک و خلاقیت سوق می‌دهد و در عصر درهم تنیدگی اقتصادهای بین‌المللی، جایگاه و رتبه ارزشمندتری را برای کشور به ارمغان می‌آورد. تولید ملی، موثرترین ابزار برای هدایت و مدیریت اقتصاد مقاومتی است.
  • هدف ما ارتقای دانش فنی بتن است

    هشتمین کنفرانس ملی بتن ایران و چهاردهمین همایش روز ملی بتن پانزدهم و شانزدهم مهرماه با موضوع «رویه های بتنی» (اقتصاد و توسعه پایدار) و معرفی طرح‌های بتنی برتر سال ۹۵ برگزار می شود. رئیس انجمن بتن ایران هدف از برگزاری این کنفرانس را ارتقای دانش فنی بتن در ایران ذکر کرده و اعلام کرد از طرح‌هایی مانند سد بتنی وزنی هیروی، طرح توسعه حرم امیرالمومنین(ع) در نجف اشرف، آزمایشگاه پیشرفته مهندسی زلزله و ساخت واریانت پل تله‌زنگ در این همایش تجلیل می‌شود.
بیشتر