شماره روزنامه ۶۱۹۳
|

ويژه‌نامه سراسری «سومین جشنواره ملی نوآوری محصول برتر ایرانی»

  • توسعه اکوسیستم نوآوری در شرکت‏‌های بزرگ

    بدون شک، بخش مهمی ‌از رشد و توسعه اقتصادی و صنعتی کشور می‌تواند در گرو رشد و توسعه اقتصاد دانش بنیان باشد، چیزی که امروز به یک هدف بزرگ در فضای اقتصاد و صنعت کشور تبدیل شده است.
  • گامی بلند در راستای بومی‌‏سازی چارچوب‏‌های علمی

    رئیس کمیته اجرایی جشنواره: مدل ارزیابی جشنواره ملی نوآوری محصول برتر ایرانی، مبتنی بر ™Stage Gate Model به عنوان یک مدل پذیرفته شده در سطح جهانی پایه‌گذاری شده است. این مدل از دهه ۱۹۹۰ تا به امروز به عنوان یکی از مدل‌های مرجع در حوزه توسعه محصول جدید در سطح بنگاه مطرح بوده که توسط دو مرجع جهانی یعنی انجمن مدیریت و توسعه محصول و همچنین مرکز بهره‌وری و کیفیت آمریکا مورد تأیید قرار گرفته است.
  • طراحی و تولید محصول گالوانیزه استحکام بالا با گرید SG۳۵۰GD

    محصول نوآورانه کلاف گالوانیزه با گرید S۳۵۰GD بر طبق استاندارد EN ۱۰۳۴۶ برای اولین بار در کشور در شرکت فولاد مبارکه طراحی و تولید شد تا با تولید این محصول نیاز کشور در داخل به طور کامل مرتفع شود.
  • طراحی و اجرای سیستم کنترل فرآیند دیسک‏‌های گندله‌‏سازی

    مدیر تحقیق و توسعه شرکت فولاد مبارکه نیز در این جشنواره پس از کسب لوح زرین سیستم کنترل فرآیند دیسک‏های گندله سازی گفت: اراده و چشم انداز فولاد مبارکه توسعۀ تکنولوژی صنعت فولاد و ساخت کارخانه‏های جدید فولادسازی با بهره‏گیری از دانش فنی داخلی است.
  • گزارش سومین جشنواره نوآوری محصول برتر ایرانی

    سومین جشنواره ملی نوآوری محصول در ۲۷ دی‌ماه۹۷ در سالن جابرابن‌حیان دانشگاه صنعتی شریف با معرفی ۲۷ محصول نوآورانه در گروه‌های مختلف کالا و خدمات برگزار شد.
  • بیرون جعبه فکر کنید

    ممکن است شما هم این عبارت را شنیده باشید: «بیرون جعبه فکر کنید.» اما فکرکردن در خارج از جعبه به چه معناست؟ فکر کردن خارج از جعبه با نادیده گرفتن وضعیت فعلی و انجام متفاوت کارها نسبت به گذشته شروع می‌شود. این یکی از اصول نوآوری باز است.
  • «پنجره‌‏های بسته مالی» را می‏گشاییم

    بسته شدن راه تجارت، واقعیتی است که با آن مواجهیم؛ راه مقابله، «انکار واقعیت» نیست، بلکه باید کوشید تا از طریق دنیای آزاد وب، راه‏ها را بگشاییم. این امر، زمانی میسر است که به «نوآوری و ابتکارات جدید» روی بیاوریم: ایجاد سامانه‏های جدید که تامین مالی زنجیره تامین برای فعالان اقتصادی کشور با یکدیگر و با فعالان اقتصادی دیگر کشورها را فراهم می‏کند. افزون بر آن، بهره‏گیری از ابزارهای پرداخت بلاک‏چینی جدید مانند بیت کوین و اتریوم و ...، ما را در این راه بیش از پیش توانا می‏سازد. ابتکار شرکت توسعه تجارت الکترونیک نگین توسن، در قالب سامانه ملی سککوک و ابزار پرداخت «ژا»، جدای از آنکه یک طرح و ابتکار خلاقانه و برگزیده از سوی نمایشگاه‏های فین تک به شمار می‏آید؛ راه را برای شکستن تحریم و تامین مالی فعالان اقتصادی داخل و خارج کشور، در یک زنجیره مستحکم بر بستر وب، فراهم ساخته است. با توجه به اهمیت این دو ابتکار، سراغ فردوس باقری رفتیم تا ابعاد آن را برای ما تبیین کند.
  • گزارش کمیته ارزیابی جشنواره

    کافی است بخواهید مطلع باشید. به هر جایی که رجوع کنید، مطالب بسیاری را در مدح و ثنای نوآوری و توسعه محصولات جدید خواهید یافت. استیو جابز چه گفت، بیل گیتس مشغول چه کاری است، ایلان ماسک چگونه تسلا را متحول کرد، وارن بافت در این سن و سال چگونه دوباره از نو شروع می‌کند! خاطرات، سخنان نغز، پند و اندرزها و توصیه‌های فراوان. همه سخن از الزام به نوآوری و توسعه محصولات و خدمات جدید می‌زنند، اما چرا در این خطه چنین نیست؟ چرا در حد حرف و چند خط یادداشت در یک سایت یا روزنامه باقی مانده‌ایم؟ پاسخ ساده است، چون باور نکرده‌ایم که می‌شود چنان بود.