شماره روزنامه ۶۱۵۹
|

تولید كنندگان لوله های فولادی

  • اولویت های مهم انجمن سازندگان لوله های قطور فولادی

    ۱- همکاری با دستگاه ها ی اجرایی و شرکت‌های مجری پروژه های خطوط لوله در جهت استفاده از تولیدات داخلی و ظرفیت های تولیدی کشور ۲- هماهنگی و همکاری با کمیسیون صنایع و معادن ،انرژی و عمران مجلس شورای اسلامی به منظور تحقق نیازهای قانونی و حل مشکلات کارخانجات تولیدی در این حوزه و حمایت صنایع داخلی ۳- همکاری با وزارتخانه های صنعت ،معدن و تجارت ، نفت و نیرو در جهت انعکاس مشکلات اعضای این تشکل ۴- پیگیری رفع مشکلات و مطالبات اعضای سندیکا از کارفرمایان اعم از دولتی و خصوصی از محل پروژه های اجرایی ۵-…
  • مشارکت لوله سازان در خط لوله صلح

    لوله سازان قطور فولادی توان تامین نیاز داخلی و شرکت در پروژه هایی مانند خط لوله صلح را دارند. عطاء الله امینی مدیر عامل لوله سازی ماهشهر از شرکت های تابعه گروه صنعتی سدید، با بیان این مطلب گفت: اغلب کشورها در زمان انعقاد قراردادهای بین المللی، شرکت های داخلی را مد نظر قرار داده وبا توجه به منافع کشور آن را تنظیم می کنند لذا ما لوله سازان نیز انتظار داریم در انعقاد قرارداد خط لوله صلح، شرکت ملی گاز به عنوان میانجی عمل کرده و همه شرکت های لوله ساز را در این پروژه دخیل کند. وی با تاکید بر ضرورت ایجاد انجمن مستقلی برای لوله سازان قطور فولادی گفت: تولید کنندگان لوله های قطور فولادی مشکلات خاص خود را دارند اما تاکنون انجمن حمایتی برای این دسته از تولید کنندگان وجود نداشته است.
  • انجمن لوله سازان قطور هدفمند عمل خواهد کرد

    تولید کنندگان لوله های قطور فولادی به دلیل مشکلات عدیده ای که دارند، تنها با ۳۰ درصد ظرفیت فعالیت می کنند. مدیر عامل شرکت نورد و لوله صفا با بیان مطلب فوق افزود:در حال حاضر به دلیل مشکلات عدیده ای که تولید کنندگان لوله های قطور دارند با ۳۰ درصد ظرفیت کار می کنند و این در حالی است که حمایت چندانی از سوی دولت برای افزایش میزان تولید نمی شود. وی عمده مشکل تولید کنندگان لوله های قطور را ناتوانی در واردات مواد اولیه عنوان کردو اظهار داشت: در حال حاضر تنها تولید کننده داخلی بخشی از نیازهای تولید کنندگان لوله های قطور فولادی، فولاد مبارکه است که این شرکت توان تامین تمام نیازهای ما را ندارد.
  • مدنیت جامعه در گرو تشکل‌های تخصصی است

    توسعه تشکلهای تخصصی، مدنیت جامعه و هم افزایی تفکر را بدنبال خواهد داشت. محمود اسلامیان عضو اتاق بازرگانی ایران با بیان مطلب فوق گفت: نفس تشکل ها خوب است و همانطور که در قرآن نیز آمده، دست خدا با جماعت است . هر مجموعه ای که با اهداف تعیین شده گرد هم آیند پیشرفت و تعالی حاصل خواهد شد . وی افزود: دو قرن است که تشکل ها در دنیا در قالب های مختلف شکل گرفته اند و کار را به صورت جمعی پیش می برند. رئیس اتاق بازرگانی ،صنایع ومعادن استان اصفهان باتاکید براینکه تشکیل گروه های مختلف و متخصص نشانگر مدنیت جامعه بوده و هم افزایی تفکر را بدنبال خواهد داشت،خاطرنشان ساخت: زمانی که کارها به صورت فردی پیش نمی رود،باید با توجه به نقاط مشترکی که وجود دارد تشکلی تاسیس کنیم و برای اثربخشی بیشتر در یک نقش اجتماعی برای خدمت به جامعه حاضر شویم.
  • پروژه‌های ملی با تجهیزات و توانمندی‌های ملی

    لوله سازان بزرگ داخلی اکنون در تولید لوله های قطور فولادی و لوله های گاز ترش چه از نظر کمی و چه از جهت کیفی، به مرحله‌ای رسیده اند که می‌توانند نیازهای پروژه‌های توسعه‌ای صنعت نفت،گاز و پتروشیمی کشور را به خوبی تامین کرده، وابستگی این صنایع به خارج را به حداقل ممکن کاهش دهند. برگزاری هجدهمین نمایشگاه بین المللی نفت و گاز در تهران فرصتی بود تا صنعتگران ایران اسلامی یک بار دیگر توانمندی‌ها ودستاوردهای افتخارآمیز خود را درحوزه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی به نمایش گذارند. مهندس حمیدرضا جانباز رئیس هیات مدیره شرکت لوله وتجهیزات سدید در حاشیه این نمایشگاه گفت : این نمایشگاه برای کشور نفت خیزی چون ایران بیشتر از آن جهت حائز اهمیت است که ماشین توسعه اقتصادی ایران را صنعت نفت و صنایع پایین دستی آن به حرکت در می‌آورد و این صنعت علاوه بر تامین درآمدهای ارزی مورد نیاز کشور، نقشی استراتژیک در اقتصاد و امنیت ملی ما دارد.
  • حمایت و تقویت انجمن تولید کنندگان لوله های قطورفولادی خطوط انتقال و پوشش

    اعضای کمیسیون صنایع، معادن و انرژی مجلس شورای اسلامی با انتشار نامه ای به رئیس اتاق بازرگانی ،صنایع ،معادن و کشاورزی ایران خواستار حمایت بیشتر این اتاق از انجمن تازه تاسیس تولید کنندگان لوله های قطور فولادی خطوط انتقال و پوشش شدند. رضا رحمانی رئیس این کمیسیون، مهرداد بذرپاش ،نادر قاضی پور ،بهروز نعمتی ،کمال پیرموذن ،حمید رضا فولادگر ،حسین گروسی و مروی نایب ریس کمیسیون انرژی از جمله امضا کنندگان نامه هستند. در این نامه آمده است: « شرکت های سازنده لوله های قطور فولادی ایران متشکل از بیست و یک شرکت معظم اعم از سازندگان لوله های قطور فولادی و شرکت‌های متخصص در زمینه اجرای پوشش های ضد خوردگی و محافظ برای لوله های قطور ،نقش بسزایی در تامین لوله های انتقال گاز ،آب و نفت در کشور ایفا کرده و طی سال های گذشته ،هزاران کیلومتر از انواع لوله‌های قطور فولادی پروژه های ملی را تامین و از خروج میلیون ها دلار ارز به نفع کشور جلوگیری کرده‌اند.
  • هدف و کاربرد پوشش در لوله های قطور

    عبدالرضا روشن ضمیر مهندس پایه یک مکانیک است که از سال ۱۳۶۸ در گروه صنعتی سدید مشغول بکار شده و طی این مدت در واحدهای مختلف مهندسی، بازرگانی، تضمین کیفیت و تولید پوشش لوله در سمت های مختلف سازمانی شامل سطوح کارشناسی،رئیس و مدیرواحد ارائه خدمات کرده است. نوزده سال از ۲۴ سال سابقه کاری او، فعالیت در بخش تولید پوشش لوله بوده و درحال حاضر مدیر کارخانه پوشش شرکت لوله و تجهیزات سدید است. شرکت پوشش شرکت لوله و تجهیزات سدید دارای دو کارخانه تولید لوله های اسپیرال به روش های ONLINE و OFFLINE ازسایز ۱۶ الی ۱۲۶ اینچ با ضخامت تا ۱ اینچ و با ظرفیت سالانه ۲۵۰ هزار تن جهت مصارف اصلی نفت، گاز، پالایشگاه، آب و پایل طبق استانداردهایAPI۵L ، IPS-M-PI-۱۹۰، C۲۰۰AWWA و نیز دو کارخانه پوشش خارجی و داخلی لوله های فولادی به روش پلی اتیلن سه لایه با ظرفیت سالانه ۳ میلیون متر مربع برای پوشش خارجی از سایز ۱۶الی ۸۰ اینچ طبق استانداردهای IGS-C-TP-۰۱۰ و DIN۳۰۶۷۰ ونیز روش تک لایه اپوکسی بدون حلال و Flow coatبا ظرفیت سالانه ۲ مترمربع برای پوشش داخلی از سایز ۲۴ aالی ۸۰ اینچ طبق استانداردهای C۲۱۰AWWAوAPI RP۵L۲ است.
  • تاکید رئیس اتاق بازرگانی ایران بر تقویت نقش تشکل های تخصصی

    رئیس اتاق بازرگانی ایران با اشاره به نقش تشکل های تخصصی در افزایش بهره وری گفت :تشکل های تخصصی از آن جهت که اولا امکان تبادل بین بنگاه های هم جنس و همگن فراهم را می کنند می توانند به بهره وری منجر شوند . وی افزود:از سوی دیگر، مدل مسابقه بهره وری می تواند در سطح بنگاه های این تشکل ها صورت بگیرد و کمک می کند تشکل ها پرکار شده و بنگاه ها مورد رقابت قرار بگیرند . نهاوندیان ادامه داد: سوم اینکه با موضع گیری تشکل ها اقداماتی برای دسترسی بهتر به بازار های جهانی و ارائه نظرات کارشناسی در اصلاح سیاست ها صورت می گیرد که می تواند به تقویت تشکل های ملی و ارتقاء تشکل های تخصصی بیانجامد .
  • تاسیس انجمن را به فال نیک می گیریم

    با وجود آنکه امکان بهره بردن از لوله بدون پوشش میسر نیست، اما این قشر از تولید کنندگان اغلب موارد از توجه و حمایت دولت برخوردار نیستند. با شکل گیری انجمن تولید کنندگان لوله های قطور فولادی خطوط انتقال و پوشش فرصتی برای این دسته از تولید کنندگان فراهم می شود تا بتوانند ضمن بیان مشکلات حرفه خود، اهدافشان را در قالب یک انجمن پیش ببرند. با مهندس فضلی نژاد مدیر عامل شرکت توسعه پوشش سازندگان نوآور به گفت و گو نشستیم تا دراین خصوص بیشتر مطلع شویم. لطفاً شرکت و نوع محصول خود را معرفی کنید. شرکت توسعه پوشش سازندگان نوآور با هدف توسعه و ترویج پوشش های پیشرفته بدون حلال در سال ۱۳۸۶ تاسیس گردید.
  • نگاهی به یکصد سال فعالیت خطوط لوله انتقال نفت در ایران

    صنعت پالایش نفت کشور در حالی یکصدمین سال آغاز پیدایش خود را پشت سر می گذارد که صنعت انتقال به عنوان صنعتی وفادار به پالایش، کار خود را همزمان با راه اندازی نخستین پالایشگاه در کشور(آبادان) آغاز کرد و در کنار این صنعت به رشد و شکوفایی در یک قرن گذشته ادامه داد. به گزارش شانا، انتقال نفت با خط لوله نخستین بار در کشور آمریکا صورت گرفت؛ اگرچه آن گونه که از برخی مدارک و شواهد بر می‌آید، حدود هفت هزار سال پیش چینی‌ها خطوط لوله‌ای از خیزران را برای انتقال آب ابداع کردند و آشوری‌ها، مصری‌ها، یونانی‌ها و رومی‌ها لوله‌هایی از گل پخته می‌ساختند و با قرار دادن تنبوشه‌ها پهلوی یکدیگر خط لوله ایجاد می‌کردند.
  • معرفی انجمن سازندگان لوله‌های قطور فولادی خطوط انتقال

    ولی اله مهابادی مشاور مدیر عامل گروه صنعتی سدید وجود منابع عظیم نفت و گاز و وسعت قابل توجه کشور ایران به خوبی می‌تواند لزوم توجه روزافزون به صنعت تولید لوله‌های قطور فولادی را توجیه نماید. تولید لوله‌های قطور فولادی، خوشبختانه طی سال‌های اخیر مورد توجه بوده و سرمایه‌گذاری‌های بسیار هنگفتی در این صنعت صورت گرفته که در نتیجه آن، ظرفیت اسمی ساخت و تولید لوله‌های قطور فولادی این سرزمین به رقم تحسین‌ برانگیز چهار میلیون و پانصد هزار تن در سال بالغ گردیده است. هم‌اکنون بالغ بر پانزده شرکت عظیم داخلی با صرف میلیاردها ریال سرمایه‌گذاری وسیع در عرصه‌های ساخت و تولید و پوشش‌دهی لوله‌های قطور فولادی فعالیت دارند که توانسته‌اند در تامین لوله‌های پروژه‌های خطوط نفت و گاز و آب، نقش بسیار مهمی ایفا کرده و صرفه‌جویی ارزی را محقق سازند.
  • گروه صنعتی سدید موفق به دریافت دیپلم حضور تاثیر گذار شد

    درمیان شرکت های حاضر در چهارمین نمایشگاه بین المللی گاز ترکمنستان ،شرکت‌های نفتی ایرانی حضوری موفق داشتند. چهارمین کنگره بین‏‌المللی گاز ترکمنستان با حضور مقامات عالی‌رتبه این کشور، حدود ۵۰ شرکت‏‌ نفتی از ۲۵ کشور دنیا و نهادهای بین‏‌المللی در محل کنفرانس قصر نمایشگاهی عشق‌آباد برگزارشد. ازبین شرکت های ایرانی، گروه صنعتی سدید موفق به دریافت دیپلم حضور تاثیر گذار در چهارمین کنفرانس و نمایشگاه نفت و گاز ترکمنستان شد. کاکایوف معاون رئیس جمهور ترکمنستان در امور نفت و گاز و مدیر مؤسسه دولتی بهره‌برداری و مدیریت بهره‌برداری از منابع هیدروکربن این کشور، در مراسم افتتاح این همایش گفت: ترکمنستان سرشار از منابع انرژی خدادادی است و قصد دارد آن را در اختیار منافع کل بشریت قرار دهد.
  • اعطای موافقت اصولی به انجمن تولید کنندگان لوله های قطورفولادی خطوط انتقال آب ،گاز و نفت

    براساس ارائه درخواستی از سوی تولید کنندگان لوله های قطور فولادی خطوط انتقال به اتاق بازرگانی ایران مبنی بر ثبت انجمنی با نام انجمن تولید کنندگان لوله های قطورفولادی خطوط انتقال ،سرانجام اتاق بازرگانی با این درخواست موافقت کرد. در نامه ای به اعضای هیات موسس انجمن تولید کنندگان لوله های قطورفولادی خطوط انتقال آب ،گاز و نفت آمده است که با توجه مفاد بند (ک) ماده (۵ ) قانون تشکیل اتاق ایران و آیین نامه های اجرایی مربوطه ،با تاسیس و ثبت " انجمن تولید کنندگان لوله های قطور خطوط انتقال آب ،گاز و نفت " در اتاق ایران مشروط براینکه ضوابط اتاق ایران در این زمینه را بپذیرند و رعایت کنند ،موافقت اصولی شده است.
  • انجمن تخصصی برای پیشبرداهداف تولید کنندگان ضروری است

    علی شمس اردکانی، رییس کمیسیون انرژی، نفت و محیط زیست اتاق ایران ضمن اعلام حمایت از تاسیس انجمن تولیدکنندگان لوله های قطور فولادی خطوط انتقال و پوشش گفت: تشکیل چنین انجمن هایی راه را برای پیشبرد اهداف تولیدکنندگانی که در بخش تخصصی فعالیت می کنند باز کرده و در تصمیم گیری ها و تصمیمی سازی ها آنها را حمایت می کند. وی ادامه داد: با شکل گیری انجمن تولید کنندگان لوله های قطور فولادی و خطوط انتقال و پوشش موافقم ،چرا که این تشکل به صنعت نفت وابسته است و در تمام دنیا صنایع وابسته به نفت با دیگر صنایع متفاوت اند.
  • چالش های لوله سازان قطور فولادی

    با توجه به شکل گیری انجمن تولید کنندگان لوله های قطور خطوط انتقال و پوشش، مصاحبه هایی با اعضای این انجمن انجام دادیم. در این امر شرکت لوله و تجهیزات سدید به عنوان یکی از قدیمی ترین و بزرگترین شرکت های این مجموعه بسیار ما را یاری داد و مهندس مقصودی مدیر عامل شرکت با سعه صدر به پرسش های ما پاسخ داد. شرح مختصری از فعالیت کارخانه از بدو تاسیس تاکنون بفرمائید. این شرکت در سال ۱۳۴۲ بانام شرکت پروفیل نیمه سبک تاٌسیس گردید ودرسال ۱۳۸۳ باورود به بازار بورس اوراق بهادار به نام لوله و تجهیزات سدید تغییر نام داد.
  • نقش اتاق ایران در توسعه تشکل های تخصصی

    *امیر حسین کاوه اتاق بازرگانی ، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در تاریخ ۲۸/۱۱/ ۹۱بر اساس درخواست بیش از ۲۰ کارخانه و تولید کننده لوله های قطور خطوط انتقال و پوشش کشور، موافقت اصولی با تأسیس و ثبت انجمن تولیدکنندگان لوله های قطور فولادی خطوط انتقال آب ، گاز و نفت را بر مبنای مفاد بند «ک» ماده (۵) قانون تشکیل اتاق ایران صادر کرد و بر همین اساس هیأت مؤسس این انجمن درهمین ماه در صدد برگزاری مجمع عمومی برآمده اند. چرایی لزوم این تشکل، فارغ از مسایل عمومی همه انجمن ها و سندیکاها که افرادی برای هدفی مشترک گرد هم جمع می شوند تا با همفکری و استفاده از خرد جمعی برای استیفای حقوق و خواست های مشروع و قانونی اعضا فعالیت نمایند، پیگیری مسایل تخصصی خود است که هیچ مرجعی در کشور پیگیر جدی آن نیست.
  • اهمیت تشکل محوری در اتاق‌های بازرگانی

    ابراهیم جمیلی* سیاست حمایت از ایجاد تشکل های جدید توسط وزارت بازرگانی سیاست صحیحی است، اما باید توجه داشت که نقش اتاق بازرگانی در هدایت تشکل های اقتصادی فراموش نشود و بیشتر مورد توجه قرار گیرد؛ چرا که ایجاد تشکل های مدنی در اتاق های بازرگانی یک اصل پذیرفته شده است که دولتمردان و صاحبنطران کاملا آن را قبول دارند. در واقع تشکل های وارداتی، صادراتی و تولیدی باید در مجموعه ای شکل گیرند و ثبت شوند که با هماهنگی و انسجام در جهت رشد و شکوفایی اقتصادی کشورمان باشند و اتاق بازرگانی می تواند تنها مرجع قانونی در این امر مهم محسوب شود.
  • لوله های قطورفولادی چیست و چه مصرفی در خطوط انتقال آب ،نفت و گاز دارد؟

    بهمن محسن زادگان دارای مدرک کارشناسی مهندسی مکانیک با گرایش طراحی ماشین ( سال ۱۳۵۵ ) از دانشگاه علم و صنعت ایران و کارشناسی ارشد طراحی ماشین با گرایش طراحی ماشین ابزار از دانشگاه امیرکبیر ( سال ۱۳۶۴)است. وی از سال ۱۳۵۳ با صنایع مختلف مانند کاشی و سرامیک ، قالب سازی و ماشین سازی همکاری داشته و پس از پایان دوره خدمت سربازی ، از خرداد ماه ۱۳۵۸ تا تیرماه ۱۳۶۲ در مناطق محروم بلوچستان با سازمان ها و ارگان های منطقه همکاری داشته و همزمان با دفتر طراحی شرکت ماشین سازی اراک، دوره کارشناسی ارشد را نیز طی کرده است.
  • ضرورت ایجاد انجمن تولید کنندگان لوله های قطور فولادی و پوشش

    وجود منابع عظیم نفت و گاز و وسعت قابل توجه کشور ایران، به خوبی می‌تواند لزوم توجه روز افزون به صنعت تولید لوله‌های قطور فولادی را توجیه کند. از طرف دیگر، تامین آب مورد نیاز مصرف کنندگان شهری و صنعتی عمدتا باید با انتقال آب توسط لوله های قطور از منابع آب صورت گیرد. از این رو با سرمایه گذاری های کلانی که در سالهای اخیر در صنعت نفت ،آب و گازصورت گرفته ، ظرفیت ساخت و تولید لوله‌های قطور فولادی به رقم دو میلیون و چهار صد هزار تن در سال رسیده است. هم‌اکنون بالغ بر پانزده شرکت عظیم داخلی با صرف میلیاردها ریال سرمایه‌گذاری وسیع در عرصه‌های ساخت و تولید و پوشش لوله‌های قطور فولادی فعالیت می کنند که می توانند علاوه بر تامین تمامی نیازهای خطوط لوله‌گذاری داخل کشور، مازاد تولید خود را به بازارهای جهانی عرضه نمایند، مشروط بر آنکه شرایط لازم فراهم آید.
بیشتر