وزیر نفت: در شرایط تحریم مشکلی برای فروش نفت نداریم/۲۲ بهمن اعلام قدرت ملت به دشمنان است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۵۱۵۳۴ سایت خوان

ایسنا : وزیر نفت با بیان توضیحاتی در خصوص آخرین وضعیت تحریم‌های نفتی تصریح کرد که در مورد فروش نفت در شرایط تحریمی هم مشکلی وجود نخواهد داشت.

وزیر نفت: در شرایط تحریم مشکلی برای فروش نفت نداریم/۲۲ بهمن اعلام قدرت ملت به دشمنان است

محسن پاک نژاد در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن در جمع خبرنگاران گفت: مردم ایران همواره نشان داده‌اند که پای آرمان‌های انقلاب اسلامی ایستاده‌اند و به همین پشتوانه مردمی انقلاب همواره مسیر خود را با اقتدار طی می کند.

وی همچنین توضیح داد:‌ در شرایط تحریم‌ها هم همکاران ما روش‌ها و راهکارهایی را متناسب با محدودیت‌های فعلی اندیشده‌اند و از مسیر همین راهکارها مشکلی به وجود نخواهد آمد. همچنین در مورد فروش نفت با وجود تحریم ها هم مشکلی ایجاد نخواهد شد.

پاک نژاد در مورد پیام ۲۲ بهمن امسال گفت: پیام امروز در واقع اعلام قدرت ملت قهرمان به دشمنان مردم است که دست اندازی به خاک ایران خواب و خیالی برای آن‌ها نیست.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن