شماره روزنامه ۶۶۰۱
|

با رد درخواست ترامپ صورت گرفت؛

دیوان عالی آمریکا با رد درخواست دونالد ترامپ برای برکناری یکی از اعضای هیات‌مدیره فدرال‌رزرو، بار دیگر بر استقلال بانک مرکزی این کشور تاکید کرد. البته همین دیوان، در حکمی دیگر، اختیارات ترامپ را برای اخراج مدیران بسیاری از آژانس‌های مستقل فدرال گسترش داد.

اندی برنهام از استراتژی «شماره ۱۰ شمال» پرده‌برداری کرد؛

اندی برنهام، گزینه اصلی نخست‌وزیری بریتانیا، در اولین سخنرانی بزرگ خود، وعده داد بزرگ‌ترین تغییر ساختاری کشور را رقم بزند. برنهام با ناکارآمد خواندن سیستم وست مینستر، محور اصلی استراتژی خود را توسعه دفتر نخست‌وزیری در منچستر تحت عنوان «شماره ۱۰ شمال» اعلام کرد.

اخبار گزارش روزنامه شماره ۶۵۵۳

    پنجشنبه، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
  • اختلال در حلقه‌های بالادستی تولید، قیمت نهایی کالا‌های اساسی را افزایش داده است

    روزنامه شماره ۶۵۵۳

    موتورهای تورمی محصولات غذایی

    اختلال در حلقه‌های بالادستی تولید به رشد قیمت‌ها در بازار مواد غذایی منجر شده‌ است. کارشناسان معتقدند این روند از کانال‌هایی مانند «خریدهای هیجانی مصرف‌کنندگان»شکل گرفته‌ است.
  • مرکز آمار نرخ تورم نخستین ماه سال را اعلام کرد؛

    روزنامه شماره ۶۵۵۳

    روایت دوم از تورم فروردین

    پس از بانک مرکزی، مرکز آمار نیز گزارش تورم فروردین را منتشر کرد؛ تورم ماهانه ۵درصد و سالانه نقطه به نقطه ۷۳.۵درصد. بانک مرکزی نیز تورم ماهانه را ۷ درصد و سالانه نقطه به نقطه را ۶۷ درصد گزارش کرده بود.
۱