افزایش ۳۰ همتی منابع بانکی یزد با انتقال حساب شرکت‌ها

شماره روزنامه: ۶۳۷۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۰۹۱۸۷ گردشگری استان ها

دنیای اقتصاد -یزد : معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد از افزایش ۳۰ همتی اعتبارات بانکی استان با انتقال حساب شرکت‌های بزرگ از پایتخت به یزد خبر داد. محمدرضا علمدار یزدی گفت: در اثر انتقال حساب شرکت‌های بزرگ و فعالان اقتصادی استان، اعتبارات بانکی یزد به صورت چشم‌گیری از ۱۲۸ هزار‌میلیارد تومان به ۱۵۸ هزار‌میلیارد تومان (همت) افزایش یافته است.

 افزایش 30 همتی منابع بانکی یزد با انتقال حساب شرکت‌ها

 وی با اشاره به افزایش قابل‌توجه درخواست سرمایه‌گذاری در بخش انرژی خورشیدی استان یزد افزود: یزد با شرایط خاص طبیعی، بهشت انرژی خورشیدی ایران است و دلیل ۱۲هزار مگاوات سرمایه‌گذاری برای ساخت نیروگاه انرژی خورشیدی و موافقت با ۷۳۳۶ مگاوات آن در استان یزد ناشی از کوتاه شدن مدت زمان بازدهی سرمایه این بخش بوده است.

معاون استاندار یزد همچنین با بیان ارزیابی‌های وزارت کشور از فعالیت معاونت‌های اقتصادی استان ها خاطرنشان کرد: بر اساس شاخص‌هایی چون جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، راه‌اندازی طرح‌های نیمه‌تمام و احیای واحدهای تولیدی راکد، استان یزد پس از هرمزگان و آذربایجان شرقی در جایگاه سوم کشور قرار گرفته است. علمدار یزدی اضافه کرد: در ۱۰ماه گذشته با برنامه‌ریزی دقیق، هماهنگی دستگاه‌ها و نظارت مستمر، موفق شدیم ۴۷واحد تولیدی راکد را احیا و ۷۰۰ پروانه بهره‌برداری جدید صادر کنیم که ۶۱ مورد آن در سه ماه نخست سال جاری بوده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن