خرید گندم در اصفهان ۲ برابر شد

شماره روزنامه: ۶۰۹۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۰۹۹۲۰۴ ویژه‌نامه

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی اصفهان گفت: میزان خرید گندم در سال زراعی جاری نسبت به سال گذشته در استان ۲ برابر شده است.

خرید گندم در اصفهان ۲ برابر شد

محسن ضیائی روز دوشنبه افزود: تاکنون ۲۲۰ هزار تُن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان استان خریداری شده که نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است.

وی ادامه داد: سال گذشته تا این تاریخ حدود ۱۱۲ هزار تُن گندم از کشاورزان خریداری شده بود اما امسال با توجه بارش‌های خوب و افزایش قیمت آن، رقم مزبور حدود ۲ برابر رشد پیدا کرده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی اصفهان با بیان اینکه گندم‌ خریداری شده تاکنون نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر وزن حدود ۹۶ درصد رشد دارد، اظهار کرد: مجموع گندم تضمینی خریداری شده در سال گذشته افزون بر ۱۲۰ هزار تُن بود که تا این تاریخ، حدود یکصد هزار تُن نسبت به سال گذشته افزایش یافته است و پیش‌بینی می‌شود این روند صعودی تا انتهای فصل خرید نیز ادامه یابد.

وی گفت: ارزش کل محموله‌های گندم خریداری شده حدود ۳۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال معادل سه هزار و ۸۵۰ میلیارد تومان است.

وی اضافه کرد: خرید گندم از ۲۵ اردیبهشت از شهرستان‌های شمالی استان شروع شده است و در مناطق سردسیری غرب و جنوب تا پایان شهریور ادامه دارد.

۴۳ مرکز خرید تضمینی گندم شامل ۲ سیلوی ملکی در کاشان و ابتدای ورودی شهر بهارستان، چهار کارخانه آردسازی و همچنین ۳۷ مرکز تعاون روستایی در سطح استان اصفهان، آماده دریافت گندم کشاورزان است.

 

مشاهده اخبار بیشتر در ویژه‌نامه اصفهان ۰۷-۰۶-۱۴۰۳

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن