آغاز عملیات اعزام حجاج از فرودگاه اصفهان
![آغاز عملیات اعزام حجاج از فرودگاه اصفهان](https://cdn.donya-e-eqtesad.com/thumbnail/dUHLfOixdcxm/QHn8O9nsSzT8qCU7RegsN6Pbb5v74eEtbKeSOh05RaZVvNI38JoteEt7TZyzEhnm/%D8%AE%D8%A8%D8%B1+4+copy.jpg)
ابوذر ضیایی از شروع عملیات اعزام زائران حج تمتع سال ۱۴۰۳ از فرودگاه شهید بهشتی خبر داد و اظهار کرد : نخستین گروه از زائران استانهای اصفهان و چهارمحال و بختیاری امروز سوم خرداد ماه در ساعت ۰۷:۱۵ صبح فرودگاه اصفهان را به مقصد مدینه ترک نمودند.
وی افزود: تعداد ۷ هزار و ۸۵۳ نفر زائر در قالب ۵۶ کاروان در این ایام از فرودگاه اصفهان به بیت الله الحرام مشرف خواهند شد که ۵۳ کاروان از استان اصفهان و ۳ کاروان از استان چهار محال و بختیاری هستند.
مدیر کل فرودگاههای استان اصفهان، با اشاره به بازه زمانی انجام عملیات اعزام حجاج از تاریخ ۳ خرداد ماه لغایت ۱۳ خرداد ماه خاطرنشان کرد: در این عملیات تعداد ۵ هزار و ۱۰۳ نفر زائر مدینه قبل و ۲ هزار و ۷۵۰ نفر زائر مدینه بعد هستند .
وی در پایان از زائران محترم خواست تا با عنایت به تراکم و ازدحام جمعیت کاروان ها، در جهت تسهیل در امر خدمترسانی، حتیالمقدور به صورت گروهی و حداقل چهار ساعت قبل از پرواز در فرودگاه حضور بهم رسانند و از همراه داشتن مشایعت کنندگان خودداری بعمل آورند.