افزایش ۷.۲ درصدی حوادث ناشی از کار در اصفهان

شماره روزنامه: ۵۸۷۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۰۲۲۰۵۰ ویژه‌نامه

مدیرکل پزشکی قانونی اصفهان از افزایش ۷.۲ درصدی حوادث ناشی از کار در استان در هفت ماهه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

افزایش 7.2 درصدی حوادث ناشی از کار در اصفهان

به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی پزشکی قانونی اصفهان، دکتر منصور فیروزبخت روز سه‌شنبه افزود: در هفت ماه امسال ۱۰۴ نفر شامل ۱۰۳ مرد و یک نفر زن در حوادث ناشی از کار، جان خود را از دست دادند.

وی اظهار‌کرد: سقوط از بلندی و اصابت جسم سخت، همواره بیشترین سهم را در آمار تلفات حوادث کار به خود اختصاص می‌دهد.

مدیرکل پزشکی قانونی اصفهان افزود: در این مدت ۳۷ نفر از قربانیان حوادث کار بدلیل سقوط از بلندی و ۲۳ نفر بدلیل اصابت جسم سخت، جان خود را از دست داده‌اند.

وی یادآور شد: دلایلی همچون برق گرفتگی، غرق شدگی، سوختگی و کمبود اکسیژن در رُتبه های بعدی مرگ در حوادث کار قرار دارند.

دکتر فیروزبخت افزود: در این مدت یک هزار و ۶۸۰ مصدوم حوادث کار نیز به مراکز پزشکی قانونی مراجعه کرده‌اند که یکصد نفر از آنان زن و یک هزار و ۵۸۰ نفر آنان مرد بودند.

 

مشاهده اخبار بیشتر در ویژه‌نامه اصفهان ۳۰-۰۸-۱۴۰۲

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن