نمایشگاه اصفهان بستر توسعه شهری
بالابرها، قلب تپنده شهر مدرن
بهعبارتدیگر برای توسعه صنعت ساختمان و افزایش زیست پذیری شهری در کنار تطبیقپذیری بیشتر با سرعتبالای زندگی شهری، باید بخش تحقیق و توسعه در جاگذاری، ساخت و نگهداری انواع آسانسورهای مسکونی، عمومی و صنعتی، فعالتر از قبل حرکت کند. در این میان نمایشگاهها یکی از بهترین عرصهها برای عرضه آخرین دستاوردها و محصولات یا به اشتراکگذاری تجربیات شرکتهای فعال در این حوزه است.
نمایشگاه بینالمللی اصفهان که از اتفاق یکی از بازیگران فعال زیستبوم اقتصاد شهری استان به شمار میرود، همراه با تحولات مثبت چند سال گذشتهاش، توانسته تعهد خود را به توسعه اقتصاد شهری را نشان دهد که از مهمترین نمونههای این تعهدپذیری،برگزاری پردامنه رویدادهای پیشران و مکمل است، رویدادی مانند بیست و ششمین نمایشگاه صنعت ساختمان را باید از همین دریچه نگریست، رویدادی که حالا با برگزاری سه نمایشگاه همزمان در حوزههای آسانسور و پلهبرقی، هوشمند سازی ساختمان و درب و پنجره، میخواهد با تکمیل حلقههای صنعت ساختمان، پیوستی مکمل بر رویداد پردامنه و موفق صنعت ساختمان بیفزاید.
صعود در ساختمان با فناوری
برای روشنتر شدن موضوع در ادامه سهگانه مکمل پیشران صنعت ساختمان را که هماکنون با محوریت نمایشگاه بینالمللی اصفهان برگزار میشود بررسی میکنیم، ابتدا به دوازدهمین دوره نمایشگاه آسانسور، پلهبرقی، بالابر و قطعات وابسته میپردازیم. امروزه استانداردهای ایمنی برای ساخت آسانسور در ساختمانهای دولتی و مسکونی با سختگیری فراوانی همراه است، ازآنجاکه این بخش از ساختمان ارتباط مستقیمی با سلامت جانی و سهولت رفتوآمد شهروندان دارد، این امر بهخصوص در مورد ساختمانهای عمومی، بازارچهها و بیمارستانها مساله ای دور از انتظار نیست،از سوی دیگر تعمیر، نگهداری و ایمنی آنهم مساله ای است که از دید قانونگذار دور نمانده و بر آن تاکید شده، پس میتوان دریافت ارتقای سطح کیفی و ایمنی سانسور علاوه بر نتایجی همچون افزایش رضایت استفادهکنندگان و کاهش خطرات ناشی از حوادث یا خرابی، بهمثابه بخشی از اکوسیستم اقتصادی صنعت ساختمان عمل میکند که بسیاری زیرشاخهها مانند ساخت قطعات، تعمیر دورهای و نظارت کیفی را شامل میشود. از سوی دیگر با تحول معماری داخلی و معماری زیستی ساختمانها، نیاز بیشتری برای نوآوری در قالب، ظاهر و کاربرد آسانسورها برای ایجاد همزیستی و همافزایی آسانبرهای ساختمان با دیگر عناصر ساختمان مانند معماری نما و بنا و ... احساس میشود که این مساله نیز میتواند به ایجاد ارزشافزوده در ساخت هر سازه دارای آسانسور منجر شود. در همین زمینه و برای ارتقای رضایت شهروندان ، پلهبرقی میتواند نقش مهمی را در حوزههای مختلفی همچون پلهای عابر پیاده، ایستگاههای قطار شهری و تسهیل رفتوآمد برای سالمندان و کودکان ایفا کند، آخرین دستاوردهای این حوزهها که برای دوازدهمین بار در نمایشگاه اصفهان در معرض بازدید عموم و اهالی فن قرار میگیرد همچنین میتواند به تقویت جایگاه برند شهری اصفهان در عناوینی مانند شهر دوستدار سالمند یا شهر دوستدار کودک هم کمک کند.
در این مورد هرچقدر آسانسورها و پلهبرقیهای شهر،انرژی کمتری مصرف کنند، عمر طولانیتری داشته باشند و بتوانند رضایت بیشتر استفادهکنندگان جلب کنند، آنگاه، میتوان به تقویت برند سازنده و ارتقای جایگاه مجری و خدمات دهنده نزد افکار عمومی امیدوار شد.