احسان یزدیان  افزود: یکهزار میلیارد تومان از این رقم مربوط به واحدهای فناور مستقر در مراکز رشد شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان است که رقم قابل توجهی محسوب می‌شود.

وی اظهار‌کرد: میزان گردش مالی هر یک از شرکت های مستقر در مراکز رشد بطور متوسط ۶ میلیارد تومان ارزیابی می‌شود.

یزدیان با اشاره به اشتغال بیش از هشت هزار نفر در حدود ۷۰۰ شرکت فناور و دانش بنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، اظهار‌کرد: از این تعداد، یکهزار نفر شامل حدود ۶۰۰ نیروی تمام وقت و ۴۰۰ نیروی نیمه وقت در شرکت های مستقر در مراکز رشد مشغول کار هستند.

معاون توسعه فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان همچنین گفت: ۵۳ درصد از افرادی که در شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور مستقر در این شهرک اشتغال دارند، کمتر از ۳۵ سال سن دارند که بسیاری از آنها در شرکت های مراکز رشد فعالیت می‌کنند.

یزدیان با بیان اینکه در مجموع حدود ۲۱۵ شرکت فناور در مراکز رشد شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان مستقر است، ادامه داد: بطور متوسط در هر شرکت مستقر در مرکز رشد حدود پنج نفر اشتغال دارند.

وی با اشاره به اینکه شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان دارای یک مرکز رشد جامع در شهرک است که در همه بخش‌ها پذیرش دارد، خاطرنشان کرد: این شهرک همچنین دارای یک مرکز رشد کشاورزی بطور مشترک با مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان و یک مرکز رشد هنر بطور مشترک با دانشگاه هنر اصفهان است.

یزدیان با بیان اینکه مرکز رشد هنر اصفهان، نخستین مرکز رشد تخصصی کشور در زمینه هنر است، اظهار‌کرد: مرکز رشد صنایع خلاق و فناوری‌های نرم نیز با مشارکت دانشگاه اصفهان در پاییز امسال افتتاح خواهد شد که زمینه فعالیت آن حوزه های علوم انسانی است.

وی افزود: چند مرکز نوآوری وابسته به شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در شهرستان‌های استان نیز فعالیت دارد که تعدادی از آنها مانند مرکز میمه در حال ارتقا به مرکز رشد هستند.

اصفهان به‌عنوان استان پیشتاز در عرصه علم و فناوری با سهم بیش از ۹ درصدی از کل شرکت‌های دانش بنیان کشور، رُتبه دوم را از این لحاظ در بین استان‌ها دارد و سهم اقتصاد دانش بنیان در این خطه حدود ۲.۵ درصد و بیشتر از میانگین کشوری است.

همچنین این استان نخستین و تنها شهرک علمی و تحقیقاتی کشور را در خود دارد که ایده ایجاد پارک‌های علم و فناوری از آن از سال ۱۳۸۰ شکل گرفت و امروزه این شهرک در سایه حمایت دولت و تلاش فناوران و بخش خصوصی، یکی از بزرگترین مجموعه های دانش بنیان ایران با حدود ۷۰۰ واحد و شرکت فناور و دانش بنیان به‌شمار می‌آید.