پروژههای توسعه فولاد مبارکه، آبروی صنعت فولاد کشور
به گزارش دنیای اقتصاد مدیرعامل فولاد مبارکه در خصوص اهمیت عملکرد هریک از مدیران و کارکنان در بخشهای مختلف سازمان گفت: ویژگیهای متمایزی در شخصیت سردار شهید قاسم سلیمانی وجود داشت که باعث شد از وی با نیکنامی که آرزوی هر انسان است یاد کنند.
او در همین زمینه گفت: وقتی انسان به درجهای از باور و عمل میرسد، در مواجهه با امور دیگر فکر نمیکند که فلان کار وظیفه ذاتی و سازمانی او هست یا خیر. در عوض به این میاندیشد که در موقعیتها آن کاری را که میتواند و از دستش برمیآید به نحو احسن انجام دهد؛ ازاینرو هریک از ما که در فولاد مبارکه مسوولیتی قبول کردهایم باید با حضور همهجانبه، در میدان عمل، مسوولیت موردنظر را انجام دهیم. به گفته مدیرعامل فولاد مبارکه در اجرای پروژههای توسعه شرکت، پیش از هرچیز باید بهترین شرکتها را برای انجام امور و اجرای پروژهها انتخاب کنیم؛ ولی در برخی موارد هم که برخی پیمانکاران به میزان مطلوب کارها را پیش نمیبرند، این حضور همهجانبه کارفرما در میدان و حمایت بیشتر اوست که میتواند علاوه بر توانمندتر شدن پیمانکار ضعیف، تحقق اهداف شرکت را نیز میسر سازد. وی در ادامه گفت: احساس مسوولیت جمعی بیشتر، راهبردی است که در سیسالگی دوم فولاد مبارکه باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد. مدیران باید این رویکرد را در تمامی سطوح شرکت مطرح کنند تا در تمامی سازمان جریان یابد و همه کارکنان با این رویکرد و نگرش به تحقق اهداف شرکت همت گمارند.
طبنیا تصریح کرد: امروز شرایط کشور از لحاظ نقدینگی و بسیاری موارد دیگر بسیار خاصتر از قبل است؛ بنابراین باید در همه حوزهها اعم از کنترل موجودیها، مصارف، مدیریت هزینهها و بازدهی تولید بهگونهای عمل کنیم که احساس مسوولیت در همه ردههای سازمانی با جدیت هرچه بیشتر حس شود و اثربخشی لازم را داشته باشد. وی با اشاره به اهمیت موضوع ایمنی کارکنان و تجهیزات گفت: در همه زمینهها بهویژه ایمنی کارکنان و سرمایههای انسانی باید از بهترینهای دنیا الگوبرداری کنیم و بهگونهای سختگیرانه و دقیق عمل کنیم که حتی شاهد وقوع یک حادثه ایمنی در شرکت نباشیم.
وی در خصوص اهمیت بهبود کیفیت محصولات شرکت تصریح کرد: مدیریت کنترل کیفی شرکت باید با هماهنگی و همکاری نواحی تولیدی، راهکارهای دستیابی به شاخصهای کیفی بالاتر را مورد بررسی قرار دهد؛ چراکه فولاد مبارکه در ادامه مسیر خود به تولید محصولات با کیفیت بالاتر و ارزشافزوده بیشتر میاندیشد.
طیبنیا در خصوص کنترل موجودیهای شرکت و برخی اقلام نامنطبق موجود خاطرنشان کرد: ممکن است بخشی از داراییهای سازمان بهصورت راکد در انبارها ذخیره و متوقف شده باشد که باید در قالب یک نهضت فراگیر در همه بخشهای سازمان، آنها را مورد بررسی قرارداد و با تصمیمگیری درست درباره آنها، به طرق مختلف آنها را در جریان شرکت به چرخش درآورد. وی در خصوص اهمیت تأمین مواد اولیه موردنیاز شرکت خاطرنشان کرد: با توجه به برنامههای تولید شرکت و شرایط موجود در کشور باید واحدهای تولید، خرید و پشتیبانی بهگونهای هماهنگ عمل کنند که شرکت با کمترین چالش مواجه شود. طیبنیا در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: پس از اینکه محصول موردنیاز مشتریان در شرکت تولید شد، یکی از مهمترین فعالیتها، حمل محصول است که باید با برنامهریزی دقیق در حمل ریلی و جادهای بهگونهای عمل کنیم که محصول تولیدشده بهموقع به دست مصرفکننده و مشتری موردنظر برسد و از این طریق از وارد آمدن هرگونه التهاب به بازار پیشگیری کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اجرای بهموقع طرحهای توسعه را مورد تأکید قرار داد و گفت: با توجه به نقش و جایگاه فولاد مبارکه و تأثیری که این شرکت بر سایر صنایع بالا و پاییندست خود دارد، روند پیشرفت پروژههای تعریفشده در فولاد مبارکه بهصورت آنلاین از سوی متولیان و مسوولان بالادست رصد میشود؛ به عبارت دیگر برخی پروژههای توسعه فولاد مبارکه ملی و آبروی شرکت و صنعت فولاد کشور هستند؛ ازاینرو باید نظارت دقیقتری بر اجرای کمی و کیفی آنها از سوی دستگاه نظارت صورت گیرد.