احمدرضا مصور، عضو شورای شهر اصفهان در شصت و سومین جلسه علنی این شورا که (یکشنبه، ۲۲ آبان‌ماه) برگزار شد، اظهار کرد: گزارش نهادهای نظارتی نشان می‌دهد که نه‌تنها این محدوده جمع نشده، بلکه به بیش از هزار هکتار افزایش یافته است.

وی گفت: برخی از متنفذین اجازه می‌دهند پروانه‌ای که برای توسعه صادر شده ابطال نشود و متأسفانه در دولت نیز مقاومت جدی به عمل نیامد.

این عضو شورای شهر با طرح این سؤال که چرا سازمان محیط‌زیست و نهادهای نظارتی مانند سازمان بازرسی به این موضوع ورود نمی‌کنند؟ افزود: با توجه به آلودگی‌هایی زیست‌محیطی شهر اصفهان، توسعه چنین شهرک بیخ گوش شهر چقدر به صلاح است؟

مصور گفت: شورای حفاظت از بیت‌المال که قبلاً مصوبات قاطعی در این خصوص داشته و همچنین دادستان اجازه ندهند که حقوق مردم شهر از بین برود و جلوی حرکت‌های غیرقانونی و منفعت طلبانه گرفته شود.

کشاورزان اصفهان مطالبه‌گری و صبر داشته باشند

محمد نورصالحی، رئیس شورای شهر اصفهان نیز در نطق پیش از دستور این جلسه، به جریان پایدار آب در زاینده‌رود اشاره و اظهار کرد: به نظر می‌رسد همه مسوولان در سطح ملی به‌ویژه رئیس‌جمهور، نظرشان نسبت به این موضوع مثبت بوده، اما به هر دلیلی و بر اساس تصمیمات درستی انجام نمی‌شود.

رئیس شورای شهر اصفهان از مردم اصفهان و کشاورزان مظلوم شهر و استان خواست در عین مطالبه‌گری، صبر داشته باشند و در شرایط حساس کنونی بزرگوارانه و محترمانه مطالبات برحق خود را پیگیری کنند و افزود: البته بیش از هر زمان دیگری انتظار این است که هر پروژه، اقدام و برنامه‌ریزی با سرعت و جدیت دنبال شود و از پشت گوش انداختن مطالبات مردم خودداری شود. وی با اشاره به آلودگی هوا و فرونشست زمین گفت: این‌ها همه دانه‌های تسبیح جریان پایدار آب در زاینده‌رود است. ضمن اینکه ادارات ذی‌ربط باید مصرانه قانون هوای پاک را دنبال کنند و به جلسه اکتفا نکنند.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به دیگر پروژه‌های بزرگ استانی و شهری گفت: توسعه‌ زیرساخت‌های گردشگری، توجه به بافت‌های تاریخی و ناکارآمد، توسعه اشتغال و شرکت‌های دانش‌بنیان و قطار سریع‌السیر تهران- قم- اصفهان ازجمله پروژه‌های بزرگ در حال پیگیری هستند. وی با اشاره به پروژه قطار سریع‌السیر تهران- قم- اصفهان تصریح کرد: کم‌کاری برخی دستگاه‌ها در این پروژه مشهود است و امیدواریم با دستور صریح رئیس‌جمهور این پروژه هم با سرعت و قوت ادامه پیدا کند، به‌طوری‌که در همین دولت به مرحله اجرا برسد.

مدیریت استان جلوی برخی زیاده‌خواهی‌های وزارت نیرو را بگیرد

مجید نادرالاصلی، عضو شورای شهر اصفهان با اشاره به موضوع آب اصفهان، اظهار کرد: از مدیریت استان به جد می‌خواهم جلوی برخی زیاده‌خواهی‌های وزارت نیرو و برخی مدیران کشور را بگیرد. در جلسه اخیر، به نظر رسید هیچ اراده‌ای برای حل مشکل آب اصفهان از طریق جاری شدن زاینده‌رود وجود ندارد.

وی با بیان اینکه این موضوع باید رسانه‌ای و مناظراتی برگزار شود، گفت: اتفاقات خوبی از سال گذشته انجام شده و مدیریت استان بخشی از کار خود را به انتقال آب از دریای عمان اختصاص داده، اما اصل این است که زاینده‌رود باید زنده‌رود بماند.

وی با بیان اینکه زمان ساکت بودن ما گذشته است، گفت: باید پرسید آیا از ظرفیت‌های خود به‌اندازه خودمان استفاده می‌کنیم و بعد از دولت و ... می‌خواهیم که مشکلات را حل کنند.

مشکلاتی که بن‌بست رسیده است

عباس حاج رسولی‌ها، عضو شورای شهر اصفهان نیز با اشاره به ملاقات‌های مردمی، گفت: مشکلاتی وجود دارد که به بن‌بست رسیده او مردم گرفتار هستند، اما شرایط نباید این‌گونه باشد. اگر اهداف مرتبط با شوراها در قانون اساسی پیاده شده بود، این گرفتاری‌ها  و گره‌های کور به دست شورا حل می‌شد. شورا باید همه‌جا باشد و مسائل خود را حل کند، این نکته‌ای است که در کلام امام خمینی(ره) هنگام تشکیل شوراها بیان شد.

وی افزود: بیش از ۴ هزار پرونده فقط برای کمیسیون ماده ۱۰۰ وجود دارد که در ملاقات مردمی در این خصوص مردم مشکلات خود را مطرح می‌کنند. قانونی نداریم که با آن مشکل چندین نفر را به‌سادگی و آسانی حل کنیم، این در حالی است که قانون‌ها باید زمان و مکان را هم در نظر بگیرند.

لزوم مشارکت مردم برای ایجاد زیرساخت‌های شهری و پیشرفت و آبادانی شهری

سید امیر سامع، عضو شورای شهر اصفهان، با اشاره به مشارکت مردم در ایجاد زیرساخت‌های شهری و پیشرفت و آبادانی شهری، گفت: طی یک سال و نیم گذشته، مدیریت شهری اهتمام ویژه‌ای برای پروژه‌های مشارکتی داشته تا از این حوزه برای آبادانی شهر استفاده کنیم.

وی ادامه داد: در بخش‌های مختلف پروژه‌های متنوعی آماده است، مجموعه‌های فرهنگی مذهبی، شهربازی‌ها، پروژه‌های محیط زیستی، ورزشی، توسعه باغ پرندگان و... مجموعه‌های اسکان، هتل‌ها و مهمان‌پذیرها، پروژه‌های پساب و... با کار سرمایه‌گذاری انجام می‌شود و فضای آن فراهم است.

سامع خاطرنشان کرد: از همه سرمایه‌گذاران شهر دعوت می‌کنیم که وارد این پروژه‌ها شوند و حوزه مشارکت‌های شهرداری نیز اهتمام جدی برای جذب سرمایه‌گذاران داشته باشد تا پروژه‌هایی را شروع کنیم که تا سال‌های آینده برای خدمت‌رسانی به مردم آماده شود.

قرارداد خرید ۵۰ دستگاه ون به ارزش تقریبی ۷۰ میلیارد تومان

به گزارش ایسنا، در ابتدای این جلسه لایحه دو فوریتی خرید ۵۰ دستگاه ون، با مشارکت دولت بررسی شد. اعضای شورای شهر اصفهان با تأکید بر سیاست‌های افزایش عدالت شهری، با دو فوریت و اصل این لایحه موافقت کرد و بر این اساس قرارداد ۵۰ دستگاه ون به ارزش تقریبی ۷۰ میلیارد تومان، منعقد خواهد شد.