وی افزود: این شرکت که با اجرای طرح‌های عظیمی ازجمله تصفیه گازوئیل با تولید روزانه ۲۳ میلیون لیتر گازوئیل یورو ۵ به دست متخصصان صنعت نفت راه‌اندازی شده، نمونه‌ای از مدیریت جهادی را به تصویر کشیده که با علم روز و تخصص بالا عجین شده و در رقابت با پالایشگاه‌های مطرح دنیا رقابتی تنگاتنگ دارد.

رئیس کل دادگستری استان وجود مؤلفه‌های شاخص تعهد و تخصص، جذب نیروهای متخصص و افراد صاحب فن، بهره‌گیری از آخرین تکنولوژی در حوزه پالایش و ایجاد اشتغال بالا را ازجمله ویژگی‌های این مجموعه بزرگ دانست

رئیس کل دادگستری استان در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی استان در راستای تحقق شعار سال و منویات مقام معظم رهبری حمایت از مجموعه واحدهای فعال در زمینه‌های مختلف را در دستور کار دارد و در حوزه تولید و اشتغال و دانش‌بنیان از تمام ظرفیت‌های خود در برابر چالش‌ها استفاده میکند. در این مسیر نیز برای رفع هرگونه مانع و چالش آمادگی کامل دارد.

 وی بابیان اینکه تمام شرکت‌های تولیدی که با بهره‌گیری از علم، فناوری، تجهیزات و متخصصان، خدمات قابل‌توجهی به عموم مردم ارائه می‌دهد، موردحمایت دستگاه قضایی استان قرار خواهند گرفت، تصریح کرد: ما مفتخریم و خدای بزرگ را شاکریم که به‌عنوان دستگاه عدلیه فقط به کار قضاوت نمی‌پردازیم. در این راستا ۲۰۰ واحد تولیدی تعطیل‌شده در سال‌های ۱۳۹۹ از محل حمایت‌های قوه قضائیه و ستادهای اجرایی این حیطه، احیاء شده است. قوه قضائیه در کنار کارآفرینان، سرمایه‌گذاران و کارمندان به‌عنوان سربازان خط مقدم جبهه اقتصادی در حال ایفای نقش است.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت اصفهان نیز در این دیدار با اشاره به چشم‌انداز شرکت مبنی بر تبدیل‌شدن به هلدینگ موفق پتروپالایشی تا سال ۱۴۰۵ گفت: در این سال به بالاترین ضریب پیچیدگی بالای ۱۲ در منطقه خواهیم رسید. محسن قدیری افزود: توسعه زیرساخت‌های پدافند غیرعامل و مدیریت بحران، اصلاح و بهبود زیرساخت‌های و انرژی، حفظ و تداوم تأمین خوراک محصولات، توسعه ارزش در شرکت‌های زیرمجموعه از برنامه‌های این مجموعه عظیم صنعتی است.  وی دستیابی به مزیت رقابتی پایدار را نیازمند تغییرات در جهت تکنولوژی و توسعه کسب‌وکار و زنجیره ارزش دانست و تاکید کرد: این شرکت با حرکت در راستای توسعه پایدار، توانایی تولید بیش از ۴۰۰  نوع فرآورده نفتی را در آینده دارد.