سرخابی‌ها و واگذاری به سبک وطنی

خصوصی‌سازی؛ یک سال بعد!

شماره روزنامه: ۶۲۹۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۱۸۲۵۸۶ ورزشی

مهدي حاجي‌وند *

درست یک سال پیش، یعنی اردیبهشت سال ۱۴۰۳ بود که ۸۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیومی از بانک‌ها به رهبری بانک شهر و ۸۵ درصد سهام باشگاه استقلال هم به کنسرسیوم پتروشیمی به رهبری هلدینگ پتروشیمی خلیج‌فارس واگذار و به اصطلاح «خصوصی‌سازی» سرخابی‌ها پس از سال‌ها انتظار عملی شد. سخنرانی‌ها کردند، مراسم‌ها گذاشتند، تقدیرها کردند و کف‌ها زدند و مسرور از این اتفاق!

خصوصی‌سازی؛ یک سال بعد!

جالب‌تر آنکه به AFC هم نامه زدیم و گفتیم مشکل مالکیت دوگانه استقلال و پرسپولیس برای همیشه حل شده و دیگر از این باب به ما گیر نده، که نمی‌توانی هم کاری کنی!

حالا تنها یک سال پس از این به اصطلاح واگذاری، استقلال و پرسپولیس شده‌اند «فرزند سرراهی» فوتبال ما!

آن از وضعیت کادر مربیگری و نتایج‌شان در فصل اخیر لیگ برتر و حالا هم پس زدن پرسپولیس توسط بانک شهر و استقلال هم، توسط هلدینگ پتروشیمی خلیج‌فارس!

بدون شک این اتفاق نه تنها آخرین، بلکه تازه شروع مشکلات، چالش‌ها و حواشی مربوط به این نوع خصوصی‌سازی به سبک وطنی است.

برای روشن شدن برخی شواهد، فقط باید اوضاع را به گذر زمان سپرد. راستی تا یادمان نرفته، یادی کنیم از جوزدگی دوستان که در هنگام حضور در باشگاه استقلال، قصد داشتند نام آبی‌های پایتخت را بگذارند استقلال خلیج‌فارس!

*  کارشناس اقتصاد ورزش

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن