محاسبه یارانه ملکی در شهرداری تهران
به گزارش «ایسنا»، محمد حسنزاده در مورد سرانجام تعیینتکلیف املاک شهرداری تهران که حق بهرهبرداری از آنها به افراد غیرسپرده شده بود، گفت: براساس برنامهریزیهای صورت گرفته در نظر داریم املاکی را که در دست غیر است، اما بررسیها نشان داده که به هر دلیل، نباید در اختیار این افراد باشد تخلیه کنیم.
وی با بیان اینکه شهرداری تهران در حوزه تخلیه املاک عملکرد خوبی داشته است، افزود: مساله مهم دیگر در این حوزه، بحث شفافیت در یارانه یا سوبسیدی است که شهرداری به این افراد تحت هر عنوان میدهد که طی هماهنگی با شورای شهر، برای همه املاک طبق تخمین اجاره در نظر گرفته میشود و حتی براساس بودجه سالانه کد پروژهای تعیین شده تا اجاره املاک موضوع بند ۶ ماده ۵۵ قانون شهرداریها (ناظر بر واگذاری برخی املاک شهر به فعالیتهای عامالمنفعه خاص) را پس از انجام تخمین در هیات ارزیابی موضوع بند ۶ سازمان املاک، ثبت و ضبط کنیم.
مدیرعامل سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران افزود: یارانهای را که شهر در قبال فعالیتهای موضوع بند ۶ در راستای واگذاری املاک بهصورت رایگان انجام میدهد به عنوان عدد ریالی اجاره، ثبت و ضبط میکنیم و امسال برای نخستین بار امیدواریم در لایحه بودجه عدد دقیق سوبسید شهری را به شورای شهر اعلام کنیم. به این ترتیب مردم میتوانند متوجه شوند مثلا سرای محلهشان چقدر از شهرداری تهران بابت بند ۶ بودن ملک سوبسید میگیرد و به همان نسبت باید خدمات مناسبتری به مردم ارائه شود.
حسنزاده درباره برنامه شهرداری برای سنددار کردن املاک بزرگ مقیاس خود گفت: یکی از مشکلاتی که از گذشته وجود داشته این است که شهرداری معابر را میخریده؛ اما سندش به نام شهرداری نمیشد و بعد از مدتی دیگران با جعل اسناد این زمین و معابر را چند بار در معاملات ملکی به فروش میرساندند. وی افزود: به دنبال این هستیم که با کمک دادسرا و سازمان ثبت اسناد برای معابرمان سند بگیریم تا کسی نتواند با ادعای جعلی و واهی بابت ملکهایی که در گذر عمومی است، پول دوباره از شهرداری بگیرد و از جمله شاهد بودید که در سال ۱۳۹۹ هفت هکتار از اتوبان همت در پلاک ثبتی سند دار شد که اتفاق بزرگی بود تا دیگر کسی پیدا نشود بابت این املاک از شهرداری پولی دریافت کند.