وی افزود: براساس بودجه مصوب شورای اسلامی شهر، شهرداری تهران باید ۱۰‌درصد از درآمدهای خود را با فروش املاک به دست آورد و سهم سازمان املاک در بودجه این میزان تعیین شده است.

وی با بیان اینکه در گذشته فروش املاک از طریق تهاتر با طلبکاران و مزایده صورت می‌گرفت، تصریح کرد: در دوره مدیریت جدید شهری، از ابزار جدیدی به نام بورس‌کالا در فروش املاک استفاده می‌کنیم؛ چرا که حضورمان در بورس‌کالا باعث افزایش شفافیت و کشف قیمت واقعی ملک خواهد شد. همچنین در برنامه چهارم، شهرداری مکلف شده بود که به بورس‌کالا وارد شود؛ اما تا این دوره از مدیریت شهری به این مساله توجه نشده بود و اکنون با استفاده از بورس‌کالا به‌عنوان یکی از روش‌های فروش، در نظر داریم بخشی از تعهدات غیرنقد خود را از این طریق کسب کنیم.

حسن‌زاده با بیان اینکه در روش مزایده اگر مزایده به هر دلیلی به سرانجام نرسد، باید چند ماه صبر کنیم تا فرآیندها طی شود، گفت: در بورس‌کالا بین ۷ تا ۱۴روز ملک قابلیت عرضه دارد؛ همچنین حداکثر ظرف سه‌ماه باید سند به نام خریدار منتقل شود. مدیرعامل سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران در ادامه با بیان اینکه برای نخستین‌بار طلبکاران و پیمانکاران شهرداری می‌توانند به اندازه طلب قطعی ثبت‌شده، در این عرضه شرکت کنند و ملک بگیرند، اظهار کرد: شهرداری تهران با ورود به بورس‌کالا علاوه بر ارتقای شفافیت به صیانت از اموال شهر و شهروندان نیز کمک می‌کند؛ چرا که مشخصات ملک و قیمت نهایی روی تابلو ثبت می‌شود و همه می‌توانند شرایط ملک را رصد کنند.