فرسودگی ۴۰‌درصد تاکسی‌‌‌های تهران

شماره روزنامه: ۵۳۷۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۳۸۳۴۳ مسکن و عمران

معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران از مشمول نوسازی شدن حدود ۴۰‌درصد ناوگان تاکسیرانی خبر داد. به گزارش خبرگزاری مهر و بر اساس اعلام معاونت برنامه‌‌‌ریزی و توسعه سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران هرگونه اقدام در خصوص نوسازی تاکسی‌‌‌های فرسوده بستگی به این دارد که چه میزان بودجه از سوی دولت و شهرداری به این موضوع اختصاص خواهد یافت.

بر اساس اعلام این معاونت در صورت اختصاص بودجه مورد‌نظر هدف‌‌‌گذاری نوسازی ۱۵‌هزار دستگاه تاکسی در سال آینده در دستور کار است. همچنین، تاکسی‌‌‌های کاربراتوری در این زمینه برای نوسازی در اولویت قرار دارند.

هم‌‌‌اکنون حدود ۴۰‌درصد ناوگان تاکسیرانی بیش از ۱۰ سال عمر دارند، و بر اساس تعریفی که در قانون هوای پاک در مورد تاکسی فرسوده ارائه شده، ناوگانی که بیش از ۱۰ سال از عمر آن گذشته باشد، مشمول نوسازی است. از سوی دیگر، فرسوده محسوب شدن ناوگان حمل‌ونقل براساس استانداردها و شاخص‌‌‌هایی است؛ به‌‌‌طور مثال اگر این تعریف بر ۱۵ سال قرار گیرد، آمار تغییر خواهد کرد؛ اما فعلا با توجه به کیفیت قطعات، نوسازی خودروهای سواری بر ۱۰ سال قرار دارد.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن