فرماندهی سپاه سوادکوه اعلام کرد:

بازارچه و نمایشگاه اقتصادی در هفته بسیج

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۲۶۲۷۰ مازندران

دوشنبه پنجم آذرماه به همّت بسیجیان و بسیج سازندگی شهرستان سوادکوه، نمایشگاه و بازارچه اقتصاد مقاومتی در محوّطه سالن ۹ دی سپاه سوادکوه برگزار خواهد شد.

بازارچه و نمایشگاه اقتصادی در هفته بسیج

 

خبرنگار: علی اشرف خلیلی
 

دوشنبه پنجم آذرماه به همّت بسیجیان و بسیج سازندگی  شهرستان سوادکوه، نمایشگاه و بازارچه اقتصاد مقاومتی در محوّطه سالن ۹ دی سپاه سوادکوه برگزار خواهد شد.
 

هر ساله از ۲۹ آبان‌ماه تا پنجم آذر به نام بسیج که یادآور خاطره عزیزترین نهاد و بزرگترین مردان تاریخ ما است؛ نهادی که به تعبیر امام راحل تشکیل آن «یقینا از برکات و الطاف جلیه خداوند تعالی بود.» و «شجره طیبه و درخت تناور و پرثمری است که شکوفه های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق می دهد؛ نامگذاری شده است.

به همین مناسبت نشست خبری فرماندهی سپاه سوادکوه در این هفته پربها برگزار شد و سرهنگ جواد پیوند ضمن برشمردن برنامه‌های هفته بسیج، به نمایشگاه و بازارچه اقتصاد مقاومتی شهرستان سوادکوه که صبح دوشنبه پنجم آذزماه ۱۴۰۳ در محوطه سالن ۹ دی  سپاه برگزار خواهد شد؛ اشاره کرد.

جواد پیوند از مردم دعوت کرد محصولات خانگی خود را برای فروش در این نمایشگاه عرضه کنند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سوادکوه افزود:

 برنامه هفته بسیج امسال این شهرستان  با حضور ۱۴۶ پایگاه با ۴۵ عنوان و بیش از ۵۰۰ برنامه اجرا خواهد شد.

 

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن