آغاز به‌کار نمایشگاه در و پنجره در تهران

شماره روزنامه: ۴۶۴۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۵۴۴۹۵۵ صنعت و معدن

گروه بنگاه‌ها : محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران از امروز (دوشنبه) به مدت چهار روز میزبان شرکت‌های مختلف داخلی و خارجی و تولیدکنندگان و دست‌اندرکاران صنعت در و پنجره است که جدیدترین تولیدات و خدمات خود را در یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی در و پنجره و صنایع وابسته تهران به نمایش می‌گذارند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی در و پنجره و صنایع وابسته، در این نمایشگاه که تا ۲۱ تیر و در فضایی بالغ‌بر ۳۵ هزار مترمربع برگزار می‌شود، بیش از ۳۰۰ شرکت داخلی و خارجی از جمهوری اسلامی ایران و کشورهای ایتالیا، ترکیه، چین و آلمان حضور و مشارکت دارند.

فرهاد امینیان رئیس ستاد برگزاری این نمایشگاه گفت: در نمایشگاه امسال شاهد حضور شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ هستیم، ضمن اینکه کارگاه‌های آموزشی تخصصی مرتبط با موضوع در و پنجره با حضور استادان و کارشناسان این صنعت برپا خواهد شد. مدیرعامل شرکت بین‌المللی بازرگانی و نمایشگاهی تهران افزود: مخاطبان این نمایشگاه علاوه بر مصرف‌کنندگان عام، عمدتا شرکت‌های ساختمانی، انبوه‌سازان مسکن و شهرک‌ها، مجتمع‌های مسکونی، اداری و تجاری، هتل‌ها، بیمارستان‌ها، مراکز آموزشی و ورزشی هستند. رئیس ستاد برگزاری یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی در و پنجره افزود: در این دوره نمایشگاه حداقل ۶ هیات تجاری خارجی از کشورهای عمان، قطر، افغانستان، عراق، ترکمنستان و جمهوری آذربایجان جهت بازدید و مذاکره با شرکت‌های حاضر در نمایشگاه حضور خواهند یافت.

معرفی ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل صنایع وخدمات صنعت در و پنجره، ایجاد زمینه‌های جذب سرمایه و سرمایه‌گذاری، آشنایی با نوآوری‌ها و پیشرفت‌های صنعت در و پنجره، ایجاد فضای رقابتی و ارتباط مستقیم میان تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان، اشتغال‌زایی و یافتن بازارهای جدید صادراتی و افزایش صادرات، مهم‌ترین اهداف این نمایشگاه است. یازدهمین نمایشگاه بین‌المللی در و پنجره و صنایع وابسته تا ۲۱ تیر هر روز از ساعت۱۰ تا ۱۸ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آماده بازدید علاقه‌مندان است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن