شماره روزنامه ۶۰۹۹
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۵۶ دنیای اقتصاد

اخبار شرکت ها - روزنامه شماره ۶۰۵۶

  • فلسفه‌ رهبر شرکت ۳ تریلیون دلاری

    جن ‌‌‌سون هوانگ، مدیرعامل انویدیا، می‌‌‌گوید یک‌رهبر خوب سازمانی نباید از اینکه به میدان بیاید و پای کار بایستد، بترسد. او با همین فلسفه یک امپراتوری پایه‌‌‌گذاری کرده که ارزشش بیش از ۳.۱تریلیون دلار است. هوانگ در نوجوانی و پیش از آنکه این غول سازنده تراشه کامپیوتری را با شرکایش تاسیس کند، در رستوران کارگری می‌‌‌کرد. سال‌ها بعد ایده تاسیس انویدیا را سر یکی از میزهای همان رستوران، با شرکایش مطرح کرد؛ رستورانی که زمانی میزهایش را دستمال می‌‌‌کشید، در آشپزخانه ظرف می‌‌‌شست و حتی سرویس بهداشتی را تمیز می‌‌‌کرد. با وجود اینکه فوربس ثروت هوانگ را نزدیک به ۱۰۸میلیارد دلار تخمین زده، خودش می‌‌‌گوید سبک رهبری امروزش همچنان تحت‌‌‌تاثیر کارهای محقر و سطح پایین ابتدای راهش است.
  • تحقق ۹۸ درصدی برنامه‌های فروش سنگان

    معاون بازرگانی فولاد سنگان اعلام کرد: در بخش فروش ۹۸ درصد از برنامه‌ها محقق شده است. هادی مومنی گفت: با توجه به چالش قطعی برق که تولید را در تابستان تحت‌الشعاع قرار می‌دهد، واحد خرید و بازرگانی تمهیداتی دراین زمینه در نظر گرفت و نسبت به عقد قرارداد خرید تضمینی برق اقدام و به این ترتیب مشکل قطعی برق در تابستان را مرتفع کرد.
  • «تمدن» مشاور پذیرش در تابلوی نوآفرین

    تامین سرمایه تمدن مشاور پذیرش نخستین شرکت در تابلوی دانش‌بنیان بازار نوآفرین فرابورس شد . به گزارش مدیریت ارتباطات و رسانه تامین سرمایه تمدن، طبق اطلاعیه شرکت فرا بورس ایران، شرکت صنایع ارتباطی آوا (سهامی عام) با نماد معاملاتی «آواک» از تاریخ ۲۳ تیر ماه ۱۴۰۳ به عنوان نخستین شرکت در تابلوی دانش‌بنیان بازار نو‌آفرین، در فهرست نرخ‌‌‌های فرابورس ایران درج شد .
  • محرم و صفر فرصتی برای اقتصاد کشور

    دکتر کامران یگانگی / عضو هیات علمی دانشگاه
    آثار مثبت فرهنگی، اجتماعی و امنیتی محرم و صفر به‌‌ویژه برای مردم ایران طی سالیان گذشته ملموس و عیان بوده است. آیین‌‌های مذهبی یکی از ویژگی‌‌های برجسته زندگی اجتماعی در جهان اسلام و به‌‌ویژه کشور ایران است. از آثار آن افزایش اعتماد عمومی در جامعه، حضور داوطلبانه مردمی در فعالیت‌‌های عمومی، کاهش تخلفات و جرم در این ایام بر اساس آمارهای رسمی است. یکی از ابعاد موثر و قابل‌توجه آن بعد اقتصادی است که هم‌افزایی سایر ابعاد را در بین کشور‌های اسلامی تقویت می‌کند.
  • مرکز آموزش بازرگانی کانادا در ایران

    مرکز آموزش بازرگانی ویژه تجارت با کشور کانادا با هدف آموزش روش‌های تجارت و بازرگانی و تسهیل تجارت با کشورهای حوزه آمریکای شمالی و ایجاد بسترهای لازم جهت توسعه همکاری‌های اقتصادی در ایران تاسیس شد.
  • راز موفقیت دولت چهاردهم

    علیرضا چیذری / رئیس انجمن تولید و تامین تجهیزات پزشکی و دارویی
    با ورود پزشکیان به پاستور مهم‌ترین اتفاقی که امیدواریم بیفتد تغییر در سیاست‌‌ها و روح فعالیت در بدنه دولت است. البته باید خوبی‌های دولت پیش ادامه پیدا کند و کاستی‌های آن جبران شود؛ هرچند معتقدیم رئیس‌جمهور شهید نیز خیلی زحمت کشید و حتما دستاوردهایی داشته است، اما امیدواریم که خوبی‌ها در دولت جدید تجلی بیشتری پیدا کند.
  • تجارب جهانی در حیطه جامعه‌‌‌شناسی مهندسی

    مهدی استادی‌جعفری / کارشناس ارشد برنامه‏‏‌ریزی حمل‏‏‌ونقل و علوم اجتماعی
    در حال حاضر بسیاری از دانشگاه‌‌‌ها و موسسات آموزش عالی در حال توسعه و ارائه گرایش‌‌‌های نوینی در زمینه تلفیق جامعه‌‌‌شناسی و مهندسی به نام «جامعه‌‌‌شناسی مهندسی» هستند. این گرایش به ارتباط نزدیک میان دانشگاه‌‌‌ها، دانشجویان و صنعت و همچنین تلاقی مهندسی با جوامع انسانی متمایز اشاره دارد. در این گرایش، دانشجویان مورد آموزش قرار می‌‌‌گیرند تا بتوانند بهترین روش‌‌‌ها و فنون مهندسی را با درک عمیق از نیازها و تاثیرات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی جوامع محلی تلفیق کنند. این برنامه‌‌‌های تحصیلی معمولا از درس‌‌‌هایی مانند جامعه‌‌‌شناسی توسعه، روش‌‌‌های تحقیق اجتماعی و تحلیل تاثیرات اجتماعی-زیست‌‌‌محیطی استفاده می‌‌‌کنند.
  • رونق کسب‌و‌کار با الماس موسسه اعتباری ملل

    موسسه اعتباری ملل برای رونق کسب‌و‌کار واحدهای تولیدی، بازرگانی و خدماتی نسبت به ارائه طرح الماس ملل اقدام کرده است.
  • هفته کاری ۴روزه بهتر از مدل ترکیبی

    مدیر بانک دیجیتال «اتم» معتقد است اجرای طرح هفته کاری چهارروزه نسبت به مدل کاری ترکیبی که شامل چند روز دورکاری و چند روز کار حضوری است، چالش کمتری دارد. به گزارش فایننشال‌تایمز، اتم بانک که یک‌ماه پیش، از اولین سود سالانه قبل از پرداخت مالیات خود خبر داد، در سال ۲۰۲۱ برای کارکنان خود هفته کاری چهارروزه، معادل ۳۴ساعت کار در هفته بدون کاهش دستمزد را در نظر گرفت و به گفته مارک مولن، مدیرعامل، از آن موقع فرسایش و بیماری کارکنانش کمتر شده است. او می‌‌‌گوید: «برنامه‌‌‌ریزی و اجرای هفته کاری چهارروزه نسبت به طرح‌‌‌های کاری انعطاف‌‌‌پذیری که بعد از کرونا مد شد، چالش بسیار کمتری دارد.»
  • مزیت بحران ورشکستگی!

    کتاب «قلب و روح» درباره بحران ورشکستگی نیست؛ درباره پنج شرکتی است که در تاریخ آمریکا، با قلب و روح خود فعالیت کرده‌‌‌اند و با رویه‌‌‌های انسانی خود سرمشقی برای بسیاری از کسب و‌کارهای دیگر شدند. یکی از آنها هلدینگ مراقبت‌‌‌های کلیوی توتال است که توانست با عبور از بحران ورشکستگی، به یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های آمریکایی و ارائه‌‌‌کننده خدمات دیالیز تبدیل شود. تجربه آنها در عبور از بحران ورشکستگی حتی بهتر از ده‌‌‌ها شرکتی بود که در تاریخ خود از ورشکستگی گریختند. تفاوت هلدینگ توتال، این بود که ظرف چند سال از شرکتی ورشکسته به شرکتی عالی تبدیل شد؛ نه آنکه فقط به بقای خود ادامه دهد و باز هم گرفتار ناکارآمدی‌‌‌های زیادی باشد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر