رشد چشمگیر عملکرد صندوق تامین خسارتهای بدنی
قمصریان در عین حال با اشاره به خدمات اجتماعی صندوق تامین خسارتهای بدنی در سالهای اخیر، توضیح داد: در ۷ سال گذشته بیش از ۵۱ هزار مقصر حوادث رانندگی فاقد بیمهنامه شخص ثالث از تسهیلات این صندوق بهرهمند شدند.مدیرعامل صندوق تامین خسارتهای بدنی به تکلیف قانونی صندوق برای بازیافت خسارات پرداختی از مقصران حوادث رانندگی فاقد بیمه نامه شخص ثالث اشاره کرد و گفت: صندوق در سال گذشته بیش از ۲۶۸ میلیارد تومان از خسارات پرداختی را بازیافت کرده که این رقم حدود ۵/ ۲برابر مجموع بازیافت خسارت صندوق در ۶سال پیش از آن است و این روند با جدیت و اهتمام بیشتر و بهکارگیری ابزارهای جدید دنبال خواهد شد.
قمصریان همچنین با تشریح مهمترین برنامههای راهبردی صندوق گفت: در یک سال گذشته هوشمندسازی فرآیندها و توسعه بهکارگیری شیوههای نوین دادهمحور در صندوق مورد توجه جدی بوده است. چالشهای صندوق، عدم تناسب میزان افزایش نرخ دیه و حق بیمه شخص ثالث و همچنین آثار حقوقی و مالی مابهالتفاوت تعهدات شرکتهای بیمه و نرخ دیه در سال جاری برای صندوق، ریسک احتمال حذف بیمهنامه شخصثالث از سبد خانوار، افزایش نگرانکننده تصادفات و تلفات ناشی ازحوادث رانندگی و تحمیل تکالیف جدید در سایر قوانین به صندوق بدون پیشبینی منابع مالی لازم از مهمترین چالشهای پیشروی صندوق تامین خسارتهای بدنی بود که در گزارش قمصریان به مجمع عمومی به آن پرداخته شد.
مدیرعامل صندوق تامین خسارتهای بدنی ضمن یادآوری تکلیف قانونی صندوق در ماده ۲۲ قانون بیمه اجباری شخص ثالث اظهار کرد: اجرای تکالیف مصرح قانونی دستگاههای اجرایی برای کاهش حوادث رانندگی و توسعه و تعمیم پوشش حداکثری بیمه شخص ثالث ضروری است. قمصریان توسعه ارتباطات مبتنی بر روشهای نوین دادهمحور را اولویت مهم صندوق در سال جاری عنوان کرد و افزود: بهدنبال اصلاح و ترمیم نقش صندوق تامین خسارتهای بدنی از حمایتگری به تنظیم گری هستیم. وی از برنامهریزی این صندوق برای ایجاد دبیرخانه دائمی پیگیری تکالیف قانونی دستگاههای اجرایی برای گسترش پوشش بیمهنامه شخص ثالث در ستاد صندوق خبر داد و افزود: هدف نهایی ما تلاش برای کاهش حداکثری تلفات حوادث رانندگی و همچنین افزایش ضریب نفوذ بیمهنامه شخص ثالث است.
مدیرعامل صندوق تامین خسارتهای بدنی هوشمندسازی و توسعه نظام ارائه خدمات به ذینفعان را راهبرد مهم دیگر صندوق عنوان و تاکید کرد: پیشگیری، شناسایی نظاممند پروندهها و اسناد جعلی و تقلبی و انسداد گلوگاههای مرتبط از طریق برقراری ارتباط برخط و پایدار با سامانههای مختلف از مهمترین اقدامات برنامهریزی شده صندوق است.