مدیر عامل بالسا چوب در راستای ‌طرح «درختی به نام تو» اعلام کرد

به ازای هر خرید یک درخت می‌کاریم

شماره روزنامه: ۵۴۱۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۵۰۲۴۴ شرکت ها

دنیای‌اقتصاد : یکی از برندهای ایرانی که به دور از نمایش‌های رسانه‌ای و به‌صورت جدی شروع به یک فعالیت بلند‌مدت محیط‌زیستی کرده، بالسا چوب است. این شرکت که از سال ۸۵ کار خود را آغاز کرده، با ۵۰۰ نیروی کار مستقیم و هزار نیروی کار غیرمستقیم، علاوه بر اشتغال‌زایی برای زنان سرپرست خانوار، توانسته است طی ۱۲ سال عناوین مهمی ‌از جمله برند برتر مبلمان اتاق خواب را از نمایشگاه‌های مختلف سراسر کشور کسب کند و در کنار پرداختن به مسوولیت‌های اجتماعی، کالای باکیفیتی را نیز به مشتریان خود عرضه کند. ایرج آهنگری، مدیرعامل بالسا چوب می‌گوید: مسوولیت اجتماعی هر برند ایجاب می‌کند که علاوه بر فعالیت‌های انتفاعی، قدم‌هایی نیز برای جامعه و سرزمینی که درآن رشد کرده است بردارد. چنین اقداماتی موجب شکل‌گیری یک ارتباط دو‌طرفه بین برند و مردم می‌شود. مردم با دیدن مسوولیت‌پذیری یک برند در قبال جامعه اعتماد بیشتری به ادعاهای یک برند در همه زمینه‌ها خواهند کرد.

به ازای هر خرید یک درخت می‌کاریم

وی تصریح می‌کند: یکی از دغدغه‌های مهم و ارزشمند بالساچوب و مشتریانش عدم آسیب‌رسانی به طبیعت بوده و ما نیز در راستای مرتفع کردن این دغدغه‌ها، پروژه‌ای را تحت عنوان «درختی به نام تو» آغاز کرده‌ایم؛ در این طرح، به ازای فروش هر سرویس خواب، یک درخت را به نام فرد خریدار می‌کاریم. امیدواریم اقداماتی از این دست، توجه سایر شرکت‌ها را به چنین مقوله حیاتی جلب و  باعث ترویج  فرهنگ دوستی و پاسبانی از محیط زیست شود.

آهنگری در ادامه به سایر پروژه‌های محیط زیستی بالسا چوب نیز اشاره کرده و گفت: بالسا چوب  پروژه  «درختی به نام تو» را در کمربند سبز تهران و با مشورت کارشناسان محیط زیستی آغاز کرده و در آینده قصد داریم  زمینی را تحت عنوان «جنگل بالسا» راه‌اندازی کرده و این پروژه را با همکاری کارشناسان محیط‌زیستی، به یکی از برجسته‌ترین طرح‌های حمایت از محیط زیست کسب و کارهای ایرانی تبدیل کنیم.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن