ترافیک عامل افسردگی است؟
هیچ فردی نمیخواهد در ترافیک گیر کند. تحقیقات مختلف نشان میدهد ترافیک میتواند برای سلامت ما مضر باشد. رفتوآمدهای طولانی روزانه به دلیل کاهش زمان فعالیت بدنی میتواند آثار بدی بر سلامت جسمی هم داشته باشد.
علاوه بر این، محققان کرهای در مطالعهای بزرگ از ارتباط بین ماندن در ترافیک و بهتبع آن طولانیشدن زمان تردد و بیماریهای مرتبط با سلامت روان از جمله افسردگی خبر میدهند.
مطالعه جدیدی که روی بیش از ۲۳ هزار نفر انجام شده، نشان میدهد که شهروندان کرهجنوبی که روزانه بیش از یک ساعت در رفتوآمد هستند، ۱۶ درصد بیشتر از کسانی که کمتر از ۳۰ دقیقه رفتوآمد دارند، علایم افسردگی را تجربه میکنند.
پژوهشی روی ۲۳ هزار نفر
«دونگ ووک لی»، محقق بهداشت عمومی دانشگاه «اینها» در کره جنوبی و همکارانش دادههای مربوط به بیش از ۲۳ هزار نفر را بررسی کردند. شرکتکنندگان این مطالعه در یک نظرسنجی به پرسشهایی بر اساس شاخص رفاهی سازمان جهانی بهداشت پاسخ دادند. نتیجه این نظرسنجی نشان میداد که میانگین زمان رفتوآمد روزانه ۴۷ دقیقه است؛ بنابراین اگر فردی ۵ روز در هفته کار کند، یعنی تقریباً ۴ ساعت در هفته در رفتوآمد خواهد بود. در عین حال، یکچهارم شرکتکنندگان از مجموع ۲۳۴۱۵ پاسخدهنده، گزارش کردند که علایم افسردگی را تجربه کردهاند.
ترافیک سنگین و بالاترین نرخ افسردگی
کره جنوبی ظاهراً سنگینترین ترافیکها و طولانیترین زمان رفتوآمد را دارد و بالاترین نرخ افسردگی را در میان کشورهای عضو OECD به خود اختصاص داده است. با این حال، تحقیقات کمی بین کشورهای آسیایی درباره تاثیر سفرهای طولانی مدت روی سلامت روان انجام شده است.
سن، ساعت کار هفتگی، درآمد، شغل و نوع شغل ازجمله عواملی هستند که میتوانند بر سلامت روان افراد تاثیر بگذارند. دادههای این نظرسنجی ملی در کرهجنوبی، روشهای حملونقلی را که مسافران استفاده میکنند، مشخص نکرده است. با این حال، مطالعه انجام شده در سال ۲۰۱۸ روی حدود ۴۵۰۰ شرکتکننده در بریتانیا نشان میدهد تغییر روش تردد مثلاً دوچرخهسواری یا پیادهروی میتواند سلامت روان را تقویت کند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.