استرس،فشار خون کودکان را افزایش میدهد
به گزارش دنیای اقتصاد به نقل از ایسنا، فشار و استرس برای داشتن عملکرد تحصیلی بهتر، برتری در رشته ورزشی و سایر فعالیتها میتواند باعث شود بسیاری از کودکان و نوجوانان به عارضه فشار خون بالا مبتلا شوند. این وضعیتی است که در آن فشار خون ثبت شده بالاتر از مقدار متوسط مورد انتظار برای یک سن خاص است.
معمولا فشار خون بالا به عنوان بیماری در نظر گرفته میشود که بیشتر جمعیت مسن را تحت تاثیر قرار میدهد؛ اما در چند دهه گذشته شاهد افزایش موارد ابتلا در کودکان و نوجوانان هستیم. مهم است والدین مراقب وضعیت فشار خون فرزندان خود باشند که باید موارد زیر را در نظر گیرند.
فشار خون فرزندان خود را به طور منظم کنترل کنید
با شروع سه سالگی، از پزشک درخواست کنید که به طور منظم فشار خون فرزندتان را در طول معاینات منظم سلامت اندازه گیری کند. همچنین اگر لازم است فشار خون آنها را هنگامی که احساس کسالت دارند با دستگاههای فشار سنج خانگی ثبت کنید.
مراقب رژیم غذایی و فعالیت بدنی آنها باشید
نکته دیگر این است که مراقب آنچه فرزندتان مصرف میکند، حفظ وزن مناسب و داشتن فعالیت بدنی منظم باشید. این موارد می تواند فشار خون آنها را کاهش دهد و همچنین خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را در مراحل بعدی زندگی کاهش دهد.
احساس کسالت فرزندان را نادیده نگیرید
فشار خون در کودکان هیچ علامتی ندارد و تشخیص آن اغلب با تاخیر انجام می شود. برخی از کودکان ممکن است از تحریک پذیری، اختلالات خواب یا عملکرد ضعیف در مدرسه شکایت داشته باشند.
مراقب بیماری های زمینه ای باشید
به گزارش ایسنا به نقل از هندوستان تایمز، کودکانی که به فشار خون بالا مبتلا می شوند، اغلب به بیماری کلیوی، نارسایی قلبی یا مشکلات هورمونی مبتلا هستند. در سال های اخیر چاقی به عنوان یکی از دلایل فشار خون بالا در جمعیت جوان و نوجوان مطرح شده است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.