درخواست فوری آمریکا از اتباع خود برای ترک اتیوپی

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۸۱۶۸۶۲ سایت خوان

ايسنا : به دنبال بالاگرفتن درگیری‌ها میان شورشیان جبهه آزاد سازی تیگرای و دولت فدرال اتیوپی، وزارت خارجه ایالات متحده روز سه شنبه در بیانیه‌ای خواستار خروج فوری اتباع خود از این کشور آفریقایی شد.

به گزارش رویترز، دیروز (دوشنبه) هم «ند پرایس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا از آمریکایی‌های مقیم اتیوپی خواست که «فوراً» کشور را ترک کنند و تأکید کرد که هیچ گونه تخلیه نظامی همانند افغانستان انجام نخواهد شد.

دولت اتیوپی به دنبال تهدید «جبهه آزادسازی تیگرای» مبنی بر پیشروی به سمت آدیس آبابا پایتخت این کشور در سراسر اتیوپی اعلام حالت فوق‌العاده کرده است.

اتیوپی از یک سال پیش صحنه درگیری مسلحانه میان نیروهای فدرال و جبهه مردمی آزادسازی تیگرای است و این درگیری با پیشروی جبهه تیگرای به سمت تعدادی از شهرهای اصلی از جمله آدیس آبابا شدت گرفته است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن