جزئیات نقشه بازار سهام روز سهشنبه
اقتصاد نیوز : روز سهشنبه برای ششمین روز متوالی ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار منفی شد و ۵۷۹ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد که نسبت به دیروز افزایش ۳۴۲ درصدی داشته است.
شاخص هم وزن نیز ۲ هزار و ۹۴۶ واحد افت کرد و در سطح ۳۷۳ هزار و ۳۷۴ واحدی ایستاد که کمترین رقم در ۱۴۰ روز کاری گذشته از ۲۷ آبان سال ۱۳۹۹ به این سو است.
افزایش خروج پول حقیقی
روز سهشنبه برای ششمین روز متوالی ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار منفی شد و ۵۷۹ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد که نسبت به دیروز افزایش ۳۴۲ درصدی داشته است.
در معاملات امروز بیشترین خروج پول حقیقی به سهام شپنا (پالایش نفت اصفهان) تعلق داشت که ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی آن ۱۱۴ میلیارد تومان بود. پس از شپنا، فولاد (شرکت فولاد مبارکه) و خاهن (آهنگری تراکتورسازی ایران) بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.
متن کامل این گزارش را با تیتر «افزایش ۳۴۲ درصدی تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی در بورس» در اقتصادنیوز بخوانید.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.