کلاهبرداری ۵۰۰ میلیونی یک زن با وعده استخدام

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۱۷۹۷۷ سایت خوان

مهر : رئیس‌ پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد از کشف کلاهبرداری تحت عنوان استخدام افراد به ارزش پنج میلیارد ریال خبر داد.

 سعید بالش زر افزود: در پی گزارش واصله خانمی ۳۵ ساله که از کارمندان شرکتی بوده و خود را وابسته به یکی از مسئولان استان معرفی کرده بود از ۱۲ نفر جهت استخدام کلاهبرداری کرده است، رسیدگی به موضوع در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری این پلیس قرار گرفت.

وی بیان داشت: مأموران اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداری با اقدامات فنی و پلیسی متهم را شناسایی کردند و با دعوت از مال باختگان پرونده‌ای در این خصوص تشکیل دادند.

بالش زر افزود: مأموران ضمن هماهنگی با مرجع قضائی و پس از تعقیب و مراقبت متهم را دستگیر کردند و متهم در بازجویی‌های اولیه به مبلغ پنج میلیارد ریال کلاهبرداری از مال باختگان اعتراف و انگیزه خود از انجام این عمل ناشایست را مشکلات مالی عنوان کرد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن