یکی دیگر از مصدومان درگیری تایباد جان باخت

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۵۷۵۹۶۸ سایت خوان

ايسنا : فرمانده انتظامی شهرستان تایباد با بیان اینکه این درگیری هیچ ارتباطی به مسائل امنیتی در شهرستان ندارد؛ گفت: یکشنبه ۳۱ شهریورماه بر اثر یک درگیری و اختلاف شخصی در یک نزاع دسته جمعی ۲ نفر کشته و تعدادی دستگیر شدند.

سرهنگ علی‌اکبر قربانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: یک نفر از کشته شدگان همان روز درگیری در بیمارستان خاتم‌الانبیاء تایباد فوت کرد و نفر دوم به دلیل جراحات و خونریزی زیاد به مشهد منتقل شد که ساعاتی پیش درگذشت.

 

وی ادامه داد: در ارتباط با این درگیری که در محدوده منطقه ویژه اقتصادی دوغارون تایباد رخ داد ۸  نفر دستگیر شدند که از این تعداد سه نفر ضارب اصلی هستند و یکی دیگر از ضاربان اصلی متواری شد که همچنان تحت تعقیب است.

 

قربانی مطرح کرد: همچنین از متهمان این درگیری چهار قبضه شمشیر، یک قبضه سلاح گرم و مقداری فشنگ، پنج دستگاه خودرو کشف شد.

 

 فرمانده انتظامی شهرستان تایباد تاکید کرد: این درگیری هیچ ارتباطی به مسائل امنیتی در شهرستان ندارد و کاملا شخصی بین دو گروه رخ داده و هرگونه شایعه پراکنی در این رابطه پیگرد قانونی خواهد داشت.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن