مرتضی محمدی طی یادداشتی درباره تصمیم برزیل برای تروریستی قلمداد کردن حزب ا... لبنان می نویسد: دولت آقای بولسانارو رییس جمهور برزیل که دارای تمایلات راست افراطی است و نمی خواهد پیرو سیاستهای چند جانبه گرایانه و بی طرفانه دولت قبلی این کشور باشد، طی چند ماه گذشته و از زمان در دست گرفتن قدرت، همراهی گسترده ای با دولت ترامپ رئیس جمهوری آمریکا داشته و در مسیر یکجانبه گرایی او گام برمی دارد. بطوریکه همچون ترامپ درصدد انتقال سفارت کشورش از تل آویو به بیت المقدس را داشت که ناکام ماند؛ خوان گایدو رهبر مخالفان دولت قانونی ونزوئلا را برسمیت شناخته است؛ تمایل خود را برای معرفی پسر خود بعنوان سفیر برزیل در آمریکا، نشان داده است که در برزیل سابقه ندارد و حال می خواهد برای عقب نماندن از آرژانتین رقیب منطقه ای خود، حزب ا... لبنان را در لیست سازمانهای تروریستی قرار دهد.    

این کارشناس در ادامه اهداف برزیل از این اقدام را بررسی کرد و نوشت: این برداشت وجود دارد که رییس جمهور برزیل با چنین اقداماتی بیشتر بدنبال جلب رضایت آمریکا برای انعقاد پیمان تجارت آزاد است و مبارزه با تروریسم بهانه و وسیله ای در این مسیر به حساب می آید. برای دولت برزیل اهداف اقتصادی بسیار مهم بوده و در این مسیر حاضر است از هر ابزاری بهره برداری کند. البته شناسایی حزب ا... لبنان بعنوان یک گروه تروریستی می تواند بیشتر از هر ابزاری، رضایت آمریکا و رژیم صهیونیستی بعنوان هدایتگر سیاست خارجی آمریکا، را جلب کند.

محمدی همچنین تصریح کرد: رئیس جمهوری برزیل برای گنجاندن نام حزب ا... در لیست گروههای تروریستی مسیر سختی در پیش رو دارد. دولت برزیل باید روابط اقتصادی خود با جمهوری اسلامی ایران را نیز در نظر داشته باشد که ممکن است با تحقق چنین اقدامی، به خطر افتد. برزیل بخوبی می داند که نظر ایران در قبال حزب ا... لبنان چیست. همچنین حزب ا... لبنان نیروی موثری در عرصه ی سیاسی لبنان بوده و اقدام ناخوشایند برزیل می تواند تاثیر منفی بر روابط آن با لبنان نیز بگذارد. 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.