سردار «رسول سنایی‌راد» با بیان اینکه عربستان سعودی به شکل سنتی از یک نفوذ در پاکستان برخوردار است، گفت: از زمان تشکیل القاعده نوعی همکاری میان مجموعه‌های پاکستانی، سعودی و اماراتی در خاک پاکستان به دستور آمریکایی‌ها شکل گرفت.

وی افزود: خانم «بی‌نظیر بوتو» هم در زمان حیات خود رسما به اینکه تشکیل طالبان با طرح آمریکا و انگلیس و حمایت لجستیکی عربستان و امارات و همکاری پاکستان بود، اعتراف کرده بود.

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا در ادامه با بیان اینکه در زمان حضور القاعده در افغانستان، پاکستان نقش عقبه و پشتیبان القاعده در رقابت با غرب را بر عهده داشت، گفت: انتقال برخی از عناصر دارای گرایش معارض به خاک پاکستان نیز در این زمان توسط سعودی‌ها انجام می‌شد.

سردار سنایی‌راد با بیان اینکه تفکرات سلفی سعودی‌ها در پاکستان، ابتدا شکل جهادی داشت ولی بعدها شکل تکفیری به خود پیدا کرد، تاکید کرد: متاسفانه امروز گروهک‌هایی که اقدامات تروریستی را در سیستان و بلوچستان انجام می‌دهند، دارای پایگاه استقراری در کشور پاکستان هستند و بعید است که سرویس‌های اطلاعاتی و ارتش پاکستان بر آنها مسلط نباشند ضمن اینکه بعضا اخباری از همکاری‌ها میان نیروهای تکفیری و عوامل امنیتی پاکستان به گوش می‌رسد. پاکستان با ایجاد عمق مرزی به نفع تروریست‌ها، دارای همکاری با گروهک‌های تروریستی است که شاید این همکاری به شکل سیستمی نباشد اما احتمالا شکل شبکه‌ای دارد.

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا همچنین گفت: بعد از انتخابات اخیر و روی کار آمدن «عمران‌خان» این تصور وجود داشت که این نوع اقدامات تصحیح شود اما عملا این اتفاق نیفتاد.

سردار سنایی‌راد در پایان با بیان اینکه حمله تروریستی به اتوبوس پاسداران در جاده خاش - زاهدان، در آستانه سفر بن‌سلمان به پاکستان و نشست ورشو صورت گرفت، گفت: رخ دادن این حادثه در آستانه سفر بن‌سلمان به پاکستان، بسیاری را متقاعد کرده است که هدف ولیعهد سعودی از سفر به پاکستان، دادن دستمزد به عوامل دخیل در اقدام تروریستی جاده خاش - زاهدان باشد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.