وزارت خارجه: حسین فریدون «آزاده» و «جانباز» است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۸۹۰۷۰ سایت خوان

میزان : روابط عمومی وزارت امور خارجه اعلام کرد براساس اسناد و مدارک موجود در بخش اداری و امور ایثارگران وزارت امور خارجه، آقای حسین فریدون به دلیل تحمل ۲۷۹ روز زندان در دوران ستم‌شاهی و شکنجه‌های ساواک، دارای عنوان «آزاده» با «۳۰ درصد جانبازی» است.

روابط عمومی وزارت امور خارجه، درپی انتشار برخی اخبار در خصوص موضوع جانبازی «حسین فریدون» توضیحاتی رائه کرد.

 

در این توضیح آمده است به اطلاع می‌رساند که بر اساس اسناد و مدارک موجود در بخش اداری و امور ایثارگران وزارت امور خارجه، آقای حسین فریدون به‌دلیل تحمل ۲۷۹ روز زندان در دوران ستم‌شاهی و شکنجه‌های ساواک، دارای عنوان «آزاده» با «۳۰ درصد جانبازی» است.

 

بنابراین درج نام ایشان به عنوان جانباز در کتابی که سه سال پیش تدوین و منتشر شده بر اساس اسناد، مدارک و مستندات موجود و مورد تایید است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن