اعضای شورای شهر کرمان مسافران اتوبوس مطالبه‌گری بسیج رسانه بودند "محمد فرشاد" در پاسخ به انتقاد برخی خبرنگاران مبنی بر دعوت رسانه‌های خاص در جلسات شورا گفت: حضور خبرنگاران و مردم در جلسات شورای شهر بلامانع است و هیچ مصوبه‌ای در شورا بدون حضور خبرنگاران تصویب نشده است.

 

وی ادامه داد: با توجه به اینکه حضور خبرنگاران در کمیسیون‌های تخصصی هیچ منع قانونی ندارد اما حضور خبرنگاران در کمیسیون‌های تخصصی ضرورت ندارد.

 

پارک شورا  نخستین مقصد این اتوبوس برای توضیح اعضای شورا در مورد میزان استانداردهای این پارک و مخصوصا وسایل بازی آن بود؟ رییس شورای شهر کرمان با بیان این مطلب که شورای شهر ماهیت اجرایی ندارد و دیگر اعضای شورای شهر عنوان کردند که عمده وسایل بازی کودک این پارک استاندارد هستند و فقط چند مورد باید استانداردسازی شوند.

 

زمان افتتاح پروژه‌های عمرانی موروثی شورا

 

رییس شورای شهر کرمان از پروژه‌های ناتمامی که به این شورا به ارث رسیده بودند، سخن به میان آورد و بیان کرد: در این شورا برخی از پروژه‌های ناتمام تکمیل و به بهره‌برداری رسیدند و همه سعی ما براین است که همه پروژه‌ها را سامان دهیم. گفتنی است که در دوره این شورا پروژه باغ ملی و پل سیدی به بهره‌برداری رسید.

 

وی از به بهره‌برداری رسیدن پروژه زیرگذر میدان آزادی و  تقاطع غیرهم‌سطح ابوذر در سه ماه آینده خبر داد و عنوان کرد: پروژه تقاطع هوانیروز و تقاطع راه آهن و ... در سال آینده به‌بهره‌برداری خواهند رسید، تمام پروژه‌های نیمه‌تمام در سال آینده به پایان خواهند رسید.

 

اعضای شورای شهر کرمان با اشاره به مراحل اجرای پروژه‌های عمران شهری کرمان اعلام کردند: پروژه میدان آزادی ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

 

محمدعلی قنبری معاون حمل‌ونقل و امور زیربنایی شهردار کرمان مطرح کرد: در پروژه بزرگ میدان آزادی، ۳۶ هزار متر شمع‌ریزی شده است، روکش آسفالت آن در خیابان استقلال تکمیل و در بهمنیار در حال مراحل پایانی است، قرارداد روشنایی آن نیز منعقد و یک هفته قبل مراحل کار در ان آغاز شده که تا بهمن ماه به پایان می‌رسد.

 

وی با بیان این مطلب که برنامه زمان‌بندی شده برای پایان پروژه‌های نیمه‌تمام در کرمان جلوتر هستیم، ادامه داد: پل ابوذر نیز که مدتی به دلیل کمبود اعتبارات تعطیل شده بود، مجددا تکمیل آن شروع شده و روزانه در آن دو "سگمنت" نصب می‌شود، تا دو هفته آینده کار نصب آن‌ها پایان می‌یابد و تولید سگمنت‌های پل راه‌آهن از اوایل هفته آینده آغاز می‌شود.

دست فروشان چهره شهر را زشت

 

مسیر بعدی کاروان مطالبه‌گری میدان مشتاق (میدان شهدا) برای بررسی دست فروشان مخصوصا "ناس فروشان" و وضعیت سد معبرهای این میدان توسط مغازه‌داران بود که "حسین چناریان" یکی از اعضای شورای شهر کرمان با تبیین مضرات ناس گفت: باوجود مضرات زیاد ناس اما متاسفانه در قانون ناس جزء مواد مخدر محسوب نمی‌شود لذا نمی‌توان از لحاظ قانون با این پدیده برخورد کرد.

 

وی از اهمیت اقدامات فرهنگی در کاهش آسیب‌های اجتماعی سخن گفت و ادامه داد: باید جوانان از مضرات ناس و مواد مخدر آگاه کنیم و باید این نوع مشکلات ریشه‌ای حل شد.

 

این عضو شورای شهر کرمان در خصوص دست فروشان اطراف میدان مشتاق اظهار کرد: دست فروشان باید ساماندهی شوند تا اینگونه زیبایی بصری شهر را دست خوش خود نکنند.

 

زهرا ایرانمنش یکی دیگر از اعضای شورای شهر نیز در این رابطه گفت: باید به عنوان ناظر از مسئولان بازخواست کنیم اما نباید اقدامات موقتی باشد بلکه باید مشکلات را ریشه‌ای حل کنیم که این مهم با همکاری همه دستگاه‌های مربوط محقق خواهد شد.

 

ارزش‌گذاری زمین‌های اطراف قلعه دختر شایعه یا واقعیت 

 

چناریان در پاسخ به سوالی درباره زمین‌های قلعه‌دختر، که زمین‌های مورد نیاز برای تملک در راستای احیای این قلعه‌های باستانی متعلق به اقوام یکی از اعضای شورای شهر است لذا قیمت آن زمین‌ها میلیاردی ارزش‌گذاری شده است؛ با بیان اینکه در اجرای طرح قلعه‌دختر و در کمیسیون برنامه و بودجه، زمینی مربوط به اعضای شورای شهر نه شنیده و نه به آن برخورد کرده‌ام، عنوان کرد: اطلاعات خود را به شورا ارائه دهید تا بررسی شود.

 

وی افزود: بر اساس طرح‌هایی که شهرداری دارد، تفاهم نامه‌ای میان شهرداری و مردم منعقد می‌شود و شهرداری موظف است معادل نقدی زمین را پرداخت کرده و یا زمینی دیگر را جایگزین آن کند این نوع برنامه‌ها وارد کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر می‌شوند.

 

فرشاد -رئیس شورای شهر کرمان- نیز گفت: شورا در جزئیات زمین‌ها دخالت نمی‌کند و تنها صحت زمین را مورد ارزیابی قرار می‌دهد.

 

قنبری -معاون حمل‌ونقل و امور زیربنایی شهردار کرمان- نیز در این رابطه عنوان کرد: شهرداری قیمت‌گذاری زمین را انجام نمی‌دهد، بلکه کارشناسان دادگستری این کار را انجام می‌دهند.

 

وی از پارکینگ بازار کرمان گفت و با اشاره به اینکه در طرح ارگ، پارکینگ زیادی پیش‌بینی شده است، خاطرنشان کرد: مردم می‌توانند در آینده به جای آن از طرح ساروج استفاده کنند.

 

فرشاد -رئیس شورای شهر کرمان- در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در ارتباط با سیاسی‌کاری و دعوت از افراد سیاسی در شورا تصریح کرد: این موضوع را به شدت تکذیب می‌کنم، شورا هیچ رویکرد سیاسی در جهت اتخاذ تصمیمات خود نداشته است، هیچ فرد سیاسی به شورا دعوت نشده است و تحت هیچ شرایطی در جلسات کارشناسی دعوت چنین اشخاصی دعوت نشده‌اند.

 

وی با تاکید برآنکه ضمن آنکه مصوبات شورا در صحن علنی مطرح و به تصویب می‌رسند، اضافه کرد: هر کسی در خارج از شورا حق دارد مراودات سیاسی داشته باشد اما در صحن شورا از هیچ حزبی دعوت نشده است.

 

چناریان عضو شورای شهر کرمان نیز تنها راه خدمت‌رسانی به مردم را در سایه همدلی و وحدت دانست و بیان کرد: مبنای کار این شورا بر اساس کارهای کارشناسی بوده لذا سعی شده به‌دور از تفرقه و حاشیه کار کنیم.

 

رئیس شورای شهر کرمان از شفافیت در این نهاد گفت و با اشاره به اینکه جامعه باید شفاف باشد تا هر کسی وظایف خود را بداند، عنوان کرد: همه طرح‌ها، قراردادها، هزینه‌ها، درآمد و ... در سایت شورای شهر قابل ملاحظه است.

 

صدای گفت‌وگو بین اعضای شورای شهر و خبرنگاران گاهی بلند بود و اوج می‌گرفت، در این گفت و شنودها بحث به سمت ساماندهی سگ‌های ولگرد و حیوانات بدون صاحب در کرمان کشیده شد که "علی خدادادی" عضو شورای شهر کرمان گفت: آمپول عقیم‌سازی بسیار گران است اما باید مدنظر داشت که این مهم غیرانسانی است، برای نگهداری این نوع سگ‌ها از سایت جاده اول کوهپایه استفاده می‌کنیم.

 

نکویی یکی از کارشناسان شهرداری نیز در خصوص سگ‌های ولگرد گفت: سگ‌های ولگرد از سطح شهر جمع آوری و به انجمن حمایت از حیوانات بدون صاحب تحویل داده می‌شوند، وظیفه شهرداری جمع‌آوری سگ‌های ولگرد است؛ گفتنی است مدتی این انجمن با مشکلاتی مواجه شد که شهرداری به آنها کمک کرده است.

 

خدادادی عضو شورای شهر نیز در واکنش به حضور متکدیان گفت: در رابطه با متکدیان، وظیفه شهرداری تنها جمع‌آوری است که با کمک نیروی انتظامی آن را بر عهده دارد، البته شهرداری ساماندهی را نیز متقبل شده است، دیگر نهادها باید بلافاصله بعد از جمع‌آوری متکدیان به کمک شهرداری آمده و برای ساماندهی آنان اقدام کنند.

 

نکویی نیز در این زمینه سخن به میان آورد و گفت: متکدیان مرد را در کمپ ماده ۱۶ نگهداری می‌کنیم اما متاسفانه مکانی برای نگهداری خانم‌ها و کودکان نداریم بعد از چند روز آزاد و کار شهرداری مجددا آغاز می‌شود.

 

نامگذاری بوستانی به نام خبرنگاران در کرمان

 

"علی بهرامی" نیز با استقبال از پیشنهاد خبرنگاری مبنی بر نام‌گذاری یک بوستان به نام بوستان خبرنگار، بیان کرد: مصوب می‌کنیم که یک بوستان به نام «بوستان خبرنگار» در کرمان نامگذاری شود.

 

وی سنتی بودن را ویژگی مهم بازار کرمان دانست و اظهار کرد: متاسفانه کرمانی‌ها در نگهداری این بازار کوتاهی و مغازه‌ها را رها و در اختیار غیرکرمانی‌ها قرار داده‌اند به‌طوری‌که بسیاری از مغازه‌های اول بازار در دست اتباع افغانی هستند.

 

این عضو شورای شهر کرمان گفت: متاسفانه برخی از دستگاه‌ها (استانداری، میراث فرهنگی، شهرداری و ...) در برهه‌ای از زمان تحت عنوان همدلی بدون در نظر گرفتن نظرات کارشناسی اقداماتی انجام داده‌اند.

وی اضافه کرد: علت به خاک سیاه نشستن شهر کرمان به دلیل این دوستی‌های خاله خرسی بوده است، لذا بین همدلی و همدستی تفاوت وجود دارد، بنابراین در این شورا هیچ همدستی وجود ندارد.

 

فرشاد -رییس شورای شهر کرمان- نیز در این رابطه گفت: اقدامات باید با همدلی و همراهی و براساس کارهای کارشناسی و اصولی انجام شود.

 

نکویی از بازسازی حمل و نقل عمومی شهر کرمان سخن به میان آورد و گفت: سیستم فرسوده ناوگان حمل و نقل باید عوض شود، در این رابطه پنج دستگاه را نوسازی کردیم که به تازگی برای خدمت به مردم شهر آماده شده‌اند.

 

وی اضافه کرد: در زمینه BRT نیز کارهای کارشناسی صورت گرفته و طرح‌های ترافیکی آن را نیز داشته‌ایم و در تلاش هستیم تا بتوانیم ناوگان سریع‌السیر را در کرمان داشته باشیم.

 

به گزارش ایسنا؛ در این برنامه فرشاد، چناریان، ایرانمنش، میرحسینی، بهرامی، خدادادی از اعضاء شورای شهر و خیاط‌زاده، نکویی و قنبری از کارشناسان شهرداری کرمان حضور داشتند که از پارک شورا و بازار کرمان بازدید شد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.