زمان رونمایی از بسته حمایت از تولید مشخص شد
صادق نجفی در جلسه تبیین سیاست های حمایتی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی از واحدهای صنعتی که در محل اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد افزود: در این بسته راهکارهای مختلف حمایت از صنایع و تامین مواد اولیه و منابع واحدهای تولیدی ارایه می شود.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی کشور اظهار داشت: با انجام اقدام های حمایتی از واحدهای تولیدی، در سه ماه اخیر ۳۴۰ کارخانه تعطیل شده دوباره راه اندازی شده و هم اکنون پنج هزار و ۶۰۰ واحد تولیدی با بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی در سطح کشور در حال تکمیل است.
نجفی با تاکید بر تلاش دوچندان مدیران و مسوولان برای حل مشکلات واحدهای تولیدی، یادآوری کرد: مدیران باید به صورت قاطع در این زمینه تلاش کرده و با قرارگرفتن در کنار واحدهای تولیدی مشکلات موجود بر سر راه آن ها را حل کنند.
وی ادامه داد: دشمن به دنبال پمپاژ فکر منفی در جامعه ایرانی با استفاده از رسانه ها و کانال های مختلف ارتباطی است و در داخل کشور نیز برخی در فضای مجازی با فضا سازی افکار منفی و جو ناامیدی را گسترش می دهند.
وی با اشاره به نقش آفرینی آذربایجان در طول تاریخ برای حفظ عظمت ایران گفت: تجار و بازرگانان تبریز و آذربایجان در طول تاریخ برای دفاع از این شهر و کشور از سرمایه های خود گذشتند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: در زمان کنونی نیز باید مردم، بزرگان و کارآفرینان آذربایجان برای خروج کشور از وضعت کنونی راهگشا باشند و با ارایه روش ها و مدل های مختلف موجبات عبور موفق نظام از این مرحله را فراهم کنند.
نجفی ادامه داد: انتقاد صرف از وضعیت موجود و مشکلات کارساز نبوده بلکه باید با ارایه راهکارهای علمی و کارشناسی شده زمینه رفع مشکلات را فراهم کرد.
وی گفت: دستگاه های مختلف مرتبط با اقتصاد و درگیر با واحدهای تولیدی مانند گمرک، استاندارد و محیط زیست باید در کنار انجام وظایف خود با ارایه راهکارهای لازم، تسهیل امور و چشم بستن از برخی موارد جزیی به فکر رفع دغدغه بخش اقتصاد و تولید کنندگان باشند.
نجفی با تاکید بر حفظ همدلی، هماهنگی و هم افزایی دستگاه های دولتی و واحدهای تولیدی افزود: برای عبور از بحران های ناشی از تحریم ها باید تمام بدنه جامعه همراه با نظام و حاکمیت شده و برای رشد کشور تلاش کنند.
در این جلسه مدیران و صاحبان واحدهای تولیدی و صنعتی آذربایجان شرقی نبود نقدینگی، عدم حمایت از قطعه سازان، اجرا نشدن برخی دستورالعمل ها از سوی دارایی، کندی سامانه تجارت و وجود مشکل در آن، عمل نکردن به قانون رفع موانع تولید و همکاری نکردن بانک ها با واحدهای تولیدی را از جمله مشکلات خود اعلام و خواستار رفع آن ها شدند.
مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی همچنین خواستار تثبیت مبنای گمرکی ارز به قیمت ۳۷ هزار ریال، حذف یا تعدیل چهار درصد علی الحساب مالیات از واحدهای تولیدی، جلوگیری از خام فروشی واحدهای تولیدی، حمایت از شهرک های صنعتی خصوصی و رفع مشکلات موجود برای تامین مواد اولیه از طریق بورس شدند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر