توافق نروژی‌ ها بر سر دستمزدها

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۷۳۸۵۸ سایت خوان

ايسنا : اتحادیه‌های تجاری بخش خصوصی نروژ با کارفرمایان بر سر دستمزد، مزایای بازنشستگی و سایر مزایا به توافق رسیدند تا بدین ترتیب خطر وقوع اعتصابات بزرگ حل شود.

رویترز گزارش داد، قرار بود در صورتی که توافقی حاصل نشود، ۳۵ هزار نفر از کارکنان بخش‌های مختلف نروژ دست به اعتصاب بزنند و این مساله ممکن بود درنهایت شامل ۲۰۰هزار نفر از کارکنان نروژی شود. اتحادیه‌ها به گفته خودشان در نظر داشتند این اعتصابات در بخش‌های ذوب آلومینیوم، کودهای گیاهی، کشتی‌سازی و کارخانه‌های شیمیایی انجام شود، که درنهایت می‌توانست برروی تولید نفت و گاز موثر باشد.

نیلس دالسید که نقش واسطه بین کارفرمایان و اتحادیه‌ها را برعهده داشت، در این باره به خبرنگاران گفت: این توافق به رای اعضای اتحادیه کار گذاشته خواهد شد. این توافق نامه به کارکنان امکان افزایش تقریبا ۲.۸ درصدی دریافتی‌هایشان را در سال ۲۰۱۸ می‌دهد که کمی بیشتر از ۲.۷ درصدی است که کارفرمایان پیشتر اعلام کرده بودند حاضر به پرداخت آن هستند.

همچنین تغییراتی در مزایای بازنشستگی کارکنان با درآمد پایین ایجاد شد، هرچند این تغییرات کمتر از تقاضای اتحادیه‌ها برای اصلاحات با طیف وسیع در بازنشستگی بود و این موضوع به مطالعات آتی دولت موکول شد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن