دستگیری باندی که روی خودروها اسید می‌پاشید

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۲۹۴۱۲ سایت خوان

ايسنا : رییس پلیس پایتخت از دستگیری عاملان اسیدپاشی روی چند دستگاه خودرو در نقاط مختلف تهران خبر داد.

سردار حسین رحیمی در حاشیه اجرای طرح رعد ۶ در پاسخ به سوالی درباره اسیدپاشی روی خودروهای لوکس اظهار کرد: ۹ نفر که در قالب یک باند در محدوده خاک سفید اقدام به اسیدپاشی روی تعداد انگشت‌شماری خودرو کرده بودند توسط پلیس شناسایی و دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه در دیگر موارد نیز به هیچ عنوان موضوع فراگیر و سازمان یافته‌ای وجود نداشته، به ایسنا گفت: یکی دو مورد نیز در دیگر نقاط شهر اسیدپاشی رخ داده بود که بلافاصله پلیس با آنها برخورد کرد و تمامی آنها دستگیر شدند.

رییس پلیس پایتخت انگیزه این اقدامات را تماما شخصی و در پی نزاع و اختلافات فردی عنوان کرد و گفت: اینطور نبوده که این افراد با هدف خاصی اقدام به اسیدپاشی روی خودروها کرده باشند و خبرسازی‌هایی که روی فضای مجازی منتشر شده به هیچ عنوان صحیح نیست.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن