BYD فعالیت‌های خارجی را دو برابر می‌کند

شماره روزنامه: ۶۴۳۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۲۸۲۸۱ خودرو

ایسنا: بانک سیتی در گزارشی اعلام کرد بی‌وای‌دی قصد دارد تا سال آینده، بالغ بر ۱.۶‌میلیون دستگاه خودرو در خارج از چین بفروشد و از سال میلادی جاری، توسعه فعالیت‌های خارجی را دوبرابر و رشد دو رقمی بالایی را تجربه کند.این بانک در یادداشتی با اشاره به نشستی با مدیریت بی‌وای‌دی، اعلام کرد؛ پیش‌بینی فروش ۱.۵ تا ۱.۶‌میلیون دستگاه خودرو در خارج از چین در سال ۲۰۲۵، تحت‌تاثیر رشد متاثر از عرضه مدل‌های جدید است.

BYD فعالیت‌های خارجی  را  دو برابر  می‌کند

بانک سیتی اعلام کرد؛ مجموع فروش خارجی بی‌وای‌دی در مناطق مختلف، متعادل است و اروپا، آمریکای‌شمالی و کشورهای جنوب‌شرق آسیا به‌ترتیب یک‌سوم از کل فروش خارجی سال ۲۰۲۵ را تشکیل می‌دهند.در این گزارش آمده است: هیات‌مدیره بی‌وای‌دی، همچنین پیش‌بینی می‌کند؛ هزینه‌های سرمایه‌ای در سه‌ماهه چهارم سال‌جاری، نسبت به سه‌ماهه قبل از آن، کاهش یابد و به دنبال آن، کاهش قابل‌توجهی در سال ۲۰۲۶ رخ دهد.

این خودروساز پس از کاهش فروش خود در داخل کشور در ماه‌های اخیر، هدف ۲۰۲۵ را ۱۶درصد کاهش داد و به ۴.۶‌میلیون دستگاه خودرو رساند.بی‌وای‌دی که ماه گذشته، بزرگ‌ترین کاهش سود سه‌ماهه خود را در بیش از چهار سال اخیر گزارش کرد، از ابتدای سال میلادی جاری تاکنون، حدود ۲۰درصد از کل خودروها را به خارج از کشور صادر کرده که دوبرابر سطح صادرات خودرو در سال ۲۰۲۴ است.بر اساس گزارش رویترز، این خودروساز، در بخش خودروهای اقتصادی با رقابت سخت‌تری در چین از سوی رقبای داخلی مانند جیلی و لیپ‌موتورز روبه‌رو است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن