دور شدن خودروسازی اروپا از اهداف برقی

شماره روزنامه: ۶۲۰۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۱۴۵۶۲۶ خودرو

دنیای اقتصاد: شرکت تحقیقاتی و مشاوره گارتنر در گزارشی اعلام کرد که امسال چند کارخانه خودروسازی اروپایی و آمریکای شمالی در معرض خطر تعطیلی یا فروش قرار دارند، زیرا برندهای خودرو با مازاد ظرفیت و رقابت قیمت مقابله می‌‌‌کنند.

دور شدن خودروسازی اروپا از اهداف برقی

این شرکت اعلام کرد که خودروسازان احتمالا ظرفیت تولید را در سال ۲۰۲۵ در این دو قاره کاهش خواهند داد، زیرا با اهداف و تعرفه‌‌‌های آلایندگی مواجه هستند. این در حالی است که تسلط خودروهای الکتریکی چین به دلیل برتری در نرم‌افزار و برقی‌سازی افزایش خواهد یافت. این شرکت پیش‌‌‌بینی کرد که برندهای چینی می‌‌‌توانند برای غلبه بر موانع تجاری کارخانه بخرند یا کارخانه‌‌‌های جدیدی را در کشورهای اروپایی ارزان قیمت و شرکای تجارت آزاد مانند مراکش یا ترکیه ایجاد کنند.

لوک‌شاتل، مدیر شرکت PFA گفت: صنعت خودروی اروپا دیگر در مسیر رسیدن به اهداف ۲۰۳۰ و ۲۰۳۵  خودروهای الکتریکی نیست. او به رویترز گفت خطر این است که ما در نهایت فروش خودروهای موتور احتراقی را کاهش دهیم تا به طور مصنوعی فروش خودروهای الکتریکی بالا برود.  گارتنر انتظار دارد که با وجود چالش‌‌‌هایی که برای برقی‌‌‌سازی وجود دارد، محموله‌‌‌های اتوبوس‌‌‌های برقی، خودرو‌‌‌ها، وانت‌‌‌ها و کامیون‌‌‌های سنگین در سال ۲۰۲۵ به طور کلی ۱۷درصد رشد کند. پیش‌‌‌بینی می‌‌‌شود تا سال ۲۰۳۰ بیش از ۵۰‌درصد از تمام مدل‌‌‌های خودروهای عرضه‌‌‌شده توسط خودروسازان، برقی باشند.

طبق گزارش رویترز، برای دستیابی به این تغییر، خودروسازان قدیمی ممکن است برنامه‌‌‌های نرم‌‌‌افزاری را از سازندگان جدیدتر خودروهای برقی و شرکت‌‌‌های دیجیتال خریداری کنند. از طرفی، ممکن است مراکز تحقیق و توسعه را در مراکز فناوری تقویت کرده یا با شرکت‌‌‌های فناوری شریک شوند تا سرمایه‌گذاری‌‌‌های مشترک خودروهای برقی با سرمایه شخصی ایجاد کنند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن