کاهش تولید فورد به دلیل کمبود تراشه

شماره روزنامه: ۵۱۶۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۷۶۱۹۵۲ خودرو

تسنیم: شرکت خودروسازی آمریکایی فورد موتور (F.N) اعلام کرد به دلیل کمبود جهانی تراشه و نیمه رسانا، تولید کارخانه‌های خود در کلن و سارلوئیس آلمان را طی چند هفته آینده کاهش می‌دهد.

کاهش  تولید فورد به دلیل کمبود تراشه

به گزارش رویترز، شرکت خودروسازی آمریکایی فورد موتور (F.N) روز دوشنبه اعلام کرد به دلیل کمبود جهانی تراشه و نیمه رسانا، تولید کارخانه‌های خود در کلن و سارلوئیس آلمان را طی چند هفته آینده کاهش می‌دهد. سخنگوی فورد در بیانیه‌ای گفت: اوضاع در بازار جهانی نیمه رسانا همچنان متشنج است و طبق همه برآوردها، در ماه‌های آینده نیز همین وضعیت ادامه خواهد داشت و در نتیجه تامین به سختی صورت خواهد گرفت.

این خودروساز گفت قصد دارد تولیدات از دست رفته را «به بهترین شکل ممکن» جبران کند و خودروهایی را که قبلا توسط مشتریان سفارش داده شده‌اند در اولویت قرار دهد.

فورد همچنین گفت ساعت کار حدود یک‌سوم از ۱۵هزار کارگر خود در کلن از تاریخ ۳ مه تا ۱۸ ژوئن و از تاریخ ۳۰ ژوئن تا ۹ ژوئیه کاهش خواهد یافت. بر اساس این گزارش، شرکت فورد اعلام کرد تولید در تاریخ ۱۶ اوت پس از تعطیلات این کارخانه دوباره از سر گرفته می‌شود.

 

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن