انصاری گفت: البته خبر خوب این است که خط تولید داخلی سنسور اکسیژن نیز تا ۳ ماه دیگر راه‌اندازی می‌شود و می‌توانیم این قطعه را داخلی‌سازی کنیم. در خصوص قطعه‌ ای سی یو هم هر چند بحران جهانی تراشه‌های الکترونیک امکان تامین بی‌وقفه ECU را در بعضی از مقاطع زمانی دچار وقفه کرده، اما با تمهیدات لازم و با وجود استمرار بحران مذکور، شرایط تولید این شرکت بسیار بهتر از سابق است.

انصاری با اشاره به تامین قطعه ‌ای سی یو و سنسور اکسیژن برای محصولات خانواده ایران خودرو و سایپا گفت: البته این دو خودروساز علاوه بر کروز تامین‌کنندگان دیگری نیز دارند که عمده آن از طریق واردات تامین می‌شود.

صنایع تولیدی کروز از سال ۹۲ تولید اولین نسل از ECU را آغاز کرد و تا به امروز توانسته ۵ نسل متفاوت از آن را داخلی‌سازی و چندی پیش از ششمین نسل از این قطعه رونمایی کرد. در واقع این شرکت قطعه‌سازی نخستین شرکت داخلی در بومی‌سازی صد ‌درصدی ECU است. این قطعه «های تک» به عنوان قلب سامانه مدیریت موتور یک بورد الکترونیکی است که با استفاده از میکروپروسسور مخصوص (دربردارنده لایه‌های مختلف نرم‌افزاری) و مدارات ورودی و خروجی متعدد، امکان دریافت، تحلیل ورودی‌ها و همچنین ارسال فرمان‌های لازم براساس شرایط تنظیم شده (کالیبراسیون) را داراست و کروز توانسته تمام اجزای تشکیل دهنده آن را از سخت‌افزار تا بخش نرم‌افزاری که مهم‌ترین بخش آن محسوب می‌شود داخلی‌سازی کند و این امر با مهندسی معکوس بسیار متفاوت است. قطعه ECU اکنون در ۶ نسل داخلی‌سازی شده که آخرین نسل برای موتورهای توربوشارژ با قابلیت‌های روز است و برای نخستین بار است که ساخت این قطعه در داخل صورت گرفته است.