شماره روزنامه ۶۱۱۹
|

  • خاورمیانه «عمیقا دگرگون‌شده»

    دنیای اقتصاد: در سالگرد عملیات ۷ اکتبر ۲۰۲۳، خوانشی از رویدادها و تحولات پس از آن به خوبی تغییرات در ادراکات و صف‌‌‌بندی‌های موجود را نشان می‌‌‌دهد که در تصویر کلان، خاورمیانه را عمیقا دگرگون کرده و فراتر از آن را متاثر کرده است. هزاران نفر در سراسر جهان با نزدیک شدن به سالگرد ۷ اکتبر اعتراضات خود را مجددا از سر گرفته‌اند، بازیگران عربی که تا پیش از آن در مسیر عادی‌سازی با اسرائیل قرار داشتند، اکنون از راه حل دو‌دولتی و بازگشت به مرزهای ۱۹۶۷ سخن به میان می‌آورند.
  • ایران آماده است

    دنياي اقتصاد: به دنبال عملیات موشکی تلافی‌جویانه ایران علیه رژیم صهیونیستی، مقامات نظامی کشور از طراحی سناریوهای مختلفی برای مقابله با نتانیاهو و آمادگی برای هر شرایطی خبر داده‌اند. ایران ۱۰مهر ماه طی عملیاتی با عنوان وعده‌صادق ۲، در پاسخ به شهادت اسماعیل هنیه، سید‌حسن نصرالله و سرتیپ پاسدار عباس نیلفروشان قلب اراضی اشغالی را با پرتاب ۲۰۰ موشک بالستیک هدف قرار گرفت.
  • ۳ محور نشست بهارستان

    دنياي اقتصاد: مجلس روز گذشته جلسه غیرعلنی را با ۳محور سفر وزیر خارجه به لبنان، گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از شاخص‌های اقتصادی و سامانه قانون‌یار تشکیل داد. براساس آنچه نمایندگان درگفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» درباره محتوای این جلسه بیان کرده‌اند، در این جلسه گزارشی درخصوص سفر عباس عراقچی به لبنان و سوریه ازسوی عباس گلرو، عضو کمیسیون امنیت ملی به مجلس ارائه شد. همچنین گزارش مرکز پژوهش‌ها در این جلسه، حاکی از کاهش رشد اقتصادی بود که می‌تواند نگرانی‌هایی را ایجاد کند.
  • اعطای نشان فتح توسط فرمانده کل قوا به سردار حاجی‌زاده

    حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، فرمانده کل قوا طی مراسمی به سردار امیرعلی حاجی‌‌‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی «نشان فتح» اعطا کردند. اعطای این نشان به دلیل عملیات درخشان «وعده صادق» انجام شد. نشان فتح، به عنوان نماد عملیات‌های پیروزمندانه رزمندگان اسلام و فاتحان این عملیات‌ها انتخاب شده است. این نشان، از سه برگ درخت نخل و گنبد مسجد جامع خرمشهر و نیز پرچم جمهوری اسلامی ایران تشکیل شده است./پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری
  • دکه - ۱۴۰۳/۰۷/۱۶

    روزنامه کیهان دیروز در گزارش اصلی خود به «حمله به ۱۵ مرکز اقتصادی که رژیم صهیونیستی را فلج می‌کند» پرداخت. روزنامه اعتماد هم تیتر یک خود را به سفر عراقچی اختصاص داد و تیتر زد: «دیپلماسی پس از بازدارندگی» روزنامه جوان هم به دستاوردهای «طوفان‌الاقصی» پرداخت و نوشت: «دستاورد همانا قرار دادن روند تحولات رژیم صهیونیستی در مسیر زوال و فروپاشی است، زیرا قبل از طوفان‌الاقصی، رژیم صهیونیستی با مرتفع شدن نگرانی‌هایش بابت حفظ موجودیت و بقای خود، درصدد توسعه قدرت و وادار کردن کشور‌های منطقه به پذیرش خود در قالب «معامله قرن» بود.»
  • حضور اتباع موقتی می‌شود؟

    دنیای اقتصاد: جوکار، رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس در گفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» اعلام کرد: در طرح سامان‌دهی اتباع بیگانه، بحث اقامت موقت اتباع مطرح است. او همچنین تاکید کرد که تاکنون تصویب نشده است که اقامت اتباع در کشور چندساله باشد.
  • کارزار دیپلماتیک عراقچی در منطقه

    دنیای اقتصاد: وزیر خارجه ایران در ادامه سفر منطقه‌ای خود از لبنان راهی سوریه شد تا با مقامات سوری از جمله بشار اسد رئیس‌جمهور این کشور عربی دیدار و درخصوص مسائل منطقه‌ای رایزنی کند. «سید‌عباس عراقچی» روز شنبه با «بشار اسد» در دمشق گفت‌‌‌وگو کرد. طبق گزارش رسانه‌‌‌های سوریه، محور دیدار عراقچی و اسد، «راه‌‌‌های توقف تجاوزگری اسرائیل در لبنان و همچنین کمک به این کشور» بوده است. عراقچی پیش از اسد با نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه سوریه دیدار و گفت‌‌‌وگو کرده بود. وزیر خارجه ایران در بدو ورود به دمشق گفت «توقف جنایت‌‌‌های رژیم صهیونیستی احتیاج به یک تلاش جمعی دارد و تلاش‌‌‌های ما در این زمینه ادامه دارد و در همین چارچوب با دوستان خود در دمشق رایزنی و گفت‌‌‌وگو خواهیم داشت.» او روز جمعه به بیروت سفر و با «نجیب میقاتی» نخست‌‌‌وزیر، «نبیه بری» رئیس پارلمان و همچنین جمعی از شخصیت‌‌‌ها و نخبگان فرهنگی و سیاسی و پارلمانی لبنان دیدار و گفت‌‌‌وگو و بر حمایت تهران از بیروت در مقابل تجاوزگری رژیم صهیونیستی تاکید کرد.
  • انتقاد تند وزیر خارجه عمان از حامیان اسرائیل

    دنیای اقتصاد: وزیر امور خارجه عمان در واکنش به تجاوزات اسرائیل و پاسخ ایران به این اقدامات، خطاب به حامیان رژیم صهیونیستی تاکید کرد به‌‌‌جای محکوم‌‌‌کردن ایران با عامل اصلی بحران کنونی مقابله کنید.
  • مذاکرات؛۴۰ روز قبل از انتخابات آمریکا

    دکتر فرشید فرحناکیان/عضو هیات‏‏‌مدیره کانون وکلای مرکز
    مذاکرات میان هیات پنج‌‌‌نفره آمریکایی به ریاست وارن کریستوفر و سیدصادق طباطبایی در ۲۴ شهریور ۱۳۵۹ در بُن، پایتخت آلمان غربی، آغاز شد. به نظر می‌‌‌رسید پایان مناقشه ایران و آمریکا بر سر گروگان‌‌‌ها نزدیک باشد: آمریکایی‌‌‌ها شروط حداکثری ایران را ولو با اما واگرهایی پذیرفته بودند و ایران هم در ازای چهار شرط، آمادگی داشت گروگان‌‌‌ها را آزاد کند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر