بهترین شهرهای آسیایی برای کار و زندگی
سطح زندگی در قرن بیست و یکم برای جوانان این کشورها در مقایسه با پدرانشان تغییرات زیادی کرده است و اکنون برخی از شهرهای آسیایی از نظر توسعهیافتگی و کیفیت زندگی دستکمی از همتایان اروپایی و آمریکای شمالی خود ندارند. موسسه «ولیو چمپیون» با جمعآوری دادههای اقتصادی ۲۰ کلان شهر آسیایی با استناد به دادههای بانک جهانی، نشریه اکونومیست و سازمان بهداشت جهانی، برترین شهرهای آسیایی را برای کار و زندگی جوانان ۲۰ تا ۳۸ ساله ردهبندی کرده است که عبارتند از:
سنگاپور: با وجود مساحت بسیار کم، سنگاپور یکی از نامهای همیشگی در ردهبندیهای بهترینهای جهانی است. سنگاپور با درآمد سرانه ۵۸هزار دلار در سال، نرخ بیکاری باورنکردنی ۲/ ۲ درصد و قرار گرفتن در زمره بهترین کشورهای جهان از نظر آزادی اقتصادی و سهولت در انجام کسب و کار، بهترین شهر آسیا برای زندگی و کار کردن جوانان محسوب میشود. توکیو: نرخ بیکاری در پایتخت ژاپن با وجود جمعیت بالای ۴۰ میلیون نفری آن تنها ۵/ ۲ درصد است. نرخ جرم در این شهر نیز بسیار پایین است، اما هزینههای زندگی در این شهر بسیار بالا است بهطوری که بهطور متوسط ۲۷ درصد حقوق خالص کارکنان در این شهر صرف پرداخت هزینه اجاره مسکن میشود.
هنگ کنگ: با بهبود کیفیت زندگی و چشمانداز مثبت آینده بازار کار، قطب مالی چین موفق شده است در رده بندی امسال به رده سوم صعود کند. گوانگجو: دیگر شهر چینی حاضر در این فهرست که بهطور سنتی، قطب برپایی نمایشگاههای بینالمللی چین به شمار میرود. این شهر پیشتر در ردهبندی این موسسه از نظر کیفیت زندگی در رده یازدهم قرار گرفته بود. ملبورن: زندهترین و بزرگترین شهر استرالیا که از نظر هزینههای زندگی، در رده سوم در بین شهرهای آسیایی قرار دارد اما به لطف دستمزد بالا، نرخ بیکاری پایین ۵ درصدی و چشمانداز روشن اقتصادی استرالیا، در رده پنجم بهترین شهر برای زندگی و کار جوانان ایستاده است.
ارسال نظر