محمد کشتی‌آرای در گفت‌وگو با «ایسنا» اظهار کرد: معمولا در ماه‌های رجب و شعبان به‌واسطه اعیاد متعدد مذهبی خرید طلاهای زینتی از سوی مردم رونق می‌گیرد، زیرا در این مدت ازدواج جوانان باعث می‌شود حجم تقاضا در این بازار بیشتر شود. وی ادامه داد: برهمین اساس شاید در روزهای گذشته کمی شرایط نسبت به ماه‌های قبل بهتر شده باشد، اما در حالت کلی بازار طلا و مصنوعات طلا همچنان در رکود است و این رکود به‌گونه‌ای است که طی سال‌های اخیر بی‌سابقه بوده است.

عضو هیات‌رئیسه اتحادیه طلافروشان با بیان اینکه شرایط اقتصادی مردم به گونه‌ای نیست که توان خرید طلای زینتی را داشته باشند، اظهار کرد: البته افزایش قیمت طلا هم در کاهش توان خرید مردم تاثیرگذار بوده و برهمین اساس مردم به سمت بدلیجات می‌روند. کشتی‌آرای در پاسخ به این سوال که پیش‌بینی وضعیت طلا در سال آینده از چه قرار است؟ گفت: با توجه به اینکه در ماه‌های پایانی سال معمولا خرید سکه رونق می‌گیرد، این روزها حبابی در بازار سکه ایجاد شده است که پیش‌بینی می‌کنیم این حباب در ایام بعد از عید از بین برود. اما در نهایت قیمت طلا و سکه تابعی از قیمت ارز و قیمت طلای جهانی است که نمی‌توان پیش‌بینی کرد وضعیت این دو فاکتور در سال آینده چگونه خواهد بود. در ماه‌های گذشته با توجه به نوسانات نرخ ارز و افزایش مقطعی قیمت طلای جهانی در بازار ایران قیمت هر گرم طلا با افزایشی قابل‌توجه مواجه شده و حتی در برخی روزها به ۱۵۰ هزار تومان رسید؛ رقمی که می‌توان گفت بالاترین قیمت طلا در این سال‌ها بوده است.

در روزهایی که این رقم در اوج قرار داشت، رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلاوجواهر گفته بود با توجه به شرایط فعلی، پیش‌بینی بازار طلا میسر نیست اما به هرحال نمی‌توان انتظار بازگشت قیمت طلا به رقم‌هایی مانند ۱۱۰ تا ۱۱۵ هزار تومان را داشت.