دکه - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷

شماره روزنامه: ۶۳۹۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۱۶۳۴۱ خبر و دیپلماسی

روزنامه اعتماد طی گزارشی با عنوان «حمایت قطره‌چکانی از سلامت» به تاثیر منفی تحریم‌ها بر وضعیت تولید و تامین انواع دارو پرداخته است. در بخشی از این گزارش آمده است که «وزیر بهداشت در حالی وعده خبرهای خوش داد که فعلا احتمال پرداخت ۷۰‌هزار ‌میلیارد تومان وجه نجات‌بخش برای حوزه دارو پررنگ‌تر از روزهای قبل شده است. طی ماه‌های اخیر، کاهش سرمایه و نقدینگی صنعت دارو، به یک معضل جدی ‌برای این حوزه استراتژیک تبدیل شده است. تمام عوامل این صنعت از مرحله تولید تا توزیع نهایی، مثل حلقه‌های زنجیر به یکدیگر متصلند و اختلال در فعالیت هر کدام از این حلقه‌ها، بیماران را با مشکل دسترسی به دارو مواجه خواهد کرد».

دکه  - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷

روزنامه هم‌میهن نیز طی سرمقاله‌ای با عنوان «بدتر از اسنپ‌بک» به تلاش جریان‌های سیاسی تندرو برای تشدید اختلافات داخلی با سوءاستفاده از اجرای مکانیسم ماشه یا همان اسنپ‌بک پرداخته است. در بخشی از این سرمقاله آمده است که «جهل کرانه ندارد. ذهنیتی که روز اجرایی شدن اسنپ‌بک را، روز ملی قطع کامل امید از آمریکا و غرب و‌ آغازی برای گرایش به شرق می‌داند فقط به فکر بقای خود به هر قیمتی است. ایران و مردم در آن جایگاهی ندارند. اکنون روشن شده که ریشه مسائل ایران در داخل است و نه در خارج یا شورای امنیت و تعامل با کشورهای غربی».

روزنامه جمهوری اسلامی نیز طی سرمقاله‌ای با عنوان «راه رسیدن به ایران قوی» به انتقاد از مواضع برخی چهره‌های سیاسی داخل کشور درباره اجرای مکانیسم ماشه پرداخته است. در بخشی از این سرمقاله آمده است که «به نظر می‌رسد مسوولانی که می‌گویند بازگشت تحریم‌های سازمان ملل تاثیری بیش از تحریم‌های قبلی ندارد و تاکید می‌کنند که تمهیدات لازم را برای جلوگیری از آثار آن پیش‌بینی کرده‌ایم، نفسشان از جای گرمی درمی‌آید. آنها به زندگی مرفه خودشان نگاه می‌کنند که حقوق نجومی، امکانات رایگان رفت و آمد، خدمات درمانی عالی و مجانی، خانه سازمانی یا بهترین مسکن ملکی، حفاظت کامل، احترام کامل و خدم و حشم فراوان دارند و هرگز نوسانات مختلف کمترین تاثیری در زندگی آنها و خانواده و فرزندانشان ندارد».

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن