شماره روزنامه ۶۱۰۹
|

  • شاخص‏‏‌های کالایی در کانال صعود

    دنیای‌اقتصاد: تشدید تنش در منطقه خاورمیانه موجب شده است تا میزان نگرانی‌ها نسبت به عرضه انواع کامودیتی‏‏‌ها به‌ویژه نفت در بازار افزایش یابد؛ از این‌رو انواع فلزات و شاخص برنت روند صعودی قیمتی را در پیش گرفتند. از طرفی کاهش فوق‌العاده نرخ بهره توسط فدرال‌رزرو آمریکا و همچنین مجموع سیاست‏‏‌های محرک چین برای انبساطی شدن وضعیت اقتصادی بزرگ‌ترین مصرف‌کننده انواع کامودیتی‏‏‌ها در دنیا موجب شده است تا چشم‏‏‌انداز تقاضا برای انواع فلزات مثبت شود. از این‌رو قیمت فلز سرخ به بالاترین سطح خود طی دوماه اخیر رسید و سنگ‏‏‌آهن نیز با یک عقبگرد به مسیر صعودی بازگشته است.
  • رشد حجم معاملات گواهی شمش طلا در بورس‌کالا

    بررسی معاملات گواهی سپرده شمش طلا در بورس‌کالای ایران طی نیمه نخست امسال نشان می‌دهد که با معامله ۴هزار و ۳۳۴کیلوگرم شمش طلا، حجم این معاملات ۲۸۰‌درصد نسبت به ۶ماه ابتدایی سال ۱۴۰۲ (یک‌هزار و ۱۴۵کیلوگرم) افزایش یافته است. به گزارش کالاخبر، عملکرد ۶ماهه معاملات گواهی سپرده شمش طلا نشان می‌دهد که از ابتدای سال تا ۳۱شهریورماه، ۴هزار و ۳۳۴کیلوگرم شمش طلا معادل ۴هزار و ۳۰۰کیلوگرم شمش به ارزش ۲۰‌هزار میلیارد تومان در بورس‌کالای ایران معامله شده است.
  • صدرنشینی زعفران در بازدهی

    دنیای اقتصاد: بررسی آمارهای مربوط به بازدهی بازارهای کالایی، از صدرنشینی طلای سرخ در رتبه بازدهی خبر می‌دهد. زعفران سال گذشته، نسبت به سایر بازارهای سرمایه‌گذاری، بیشترین میزان سود را از آن خود کرد. با نزدیک‌شدن به فصل برداشت، گمانه‌زنی‌ها برای میزان تولید زعفران و قیمت آن در بازار سنتی و آتی افزایش پیدا کرده است.
  • جهش ۹۴ درصدی معاملات ثبت‌شده در بورس انرژی

    کارنامه ۶ماهه بورس انرژی ایران مربوط به بازه زمانی نیم‌سال اول ۱۴۰۳ از جهش ۹۴درصدی معاملات ثبت‌شده در این بورس خبر می‌دهد. به گزارش مدیریت ارتباطات بورس انرژی ایران، در ۶ماه ابتدایی امسال منتهی به پایان شهریور ۱۴۰۳ در مجموع بورس انرژی ایران ۱۱۳روز کاری داشت که ارزش معاملات ثبت‌شده در این بازار طی دوره مورد بررسی از ۱۳۷‌هزار میلیارد تومان فراتر رفت و میزان ارزش معاملات ثبت‌شده در بورس انرژی ایران در نیم‌سال ابتدایی امسال نسبت به دوره مشابه قبل جهش ۹۴درصدی داشت. در نیم‌سال ابتدایی سال گذشته (منتهی به پایان شهریور ۱۴۰۲) بورس انرژی ایران دارای ۱۱۹روز کاری بود و طی این روزهای کاری ارزشی بالغ بر ۷۰‌هزار میلیارد تومان در این بازار به ثبت رسید.

بیشتر

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر