به گزارش «کالاخبر»، اسکندری گفت: حجم معاملات گواهی سپرده شمش طلا از ابتدای راه‌اندازی در اسفندماه ۱۴۰۱ تاکنون از مرز یک‌تن شمش طلا عبور کرده است.

او افزود: هر گواهی سپرده شمش طلا معادل یک‌دهم گرم شمش طلا (۱۰۰سوت) و حداقل سرمایه برای ورود به این معاملات رقم ناچیزی در حدود ۳۰۰‌هزار تومان است. این در حالی است که در بازارهای خارج از بورس امکان سرمایه‌گذاری با این حجم از سرمایه وجود ندارد.

رئیس اداره توسعه کالایی بورس‌کالای ایران ادامه داد: امکان انجام معاملات گواهی سپرده شمش طلا به صورت برخط در اکثر شرکت‌های کارگزاری برای سرمایه‌گذاران فراهم است و در این بازار افراد می‌توانند از طریق گوشی تلفن همراه یا سیستم‌های رایانه‌ای شخصی خود شمش طلا خریداری کنند.

به گفته اسکندری، امکان اخذ کد معاملاتی بازار مالی بورس کالای ایران ظرف مدت ۲۴ساعت از طریق دسترسی برخط شرکت‌های کارگزاری برای سرمایه‌گذاران حقیقی فراهم شده است. او اظهار کرد: معاملات گواهی سپرده کالایی به‌عنوان یکی از ابزارهای مالی مورد تصویب شورای عالی بورس و اوراق بهادار از پرداخت مالیات ارزش‌افزوده و مالیات بر درآمد معاف است.

وی گفت: علاوه بر سهولت در ورود به این بازار، مشتریان می‌توانند از روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۰ تا ۱۷ و در روزهای پنج‌شنبه از ساعت ۱۰ تا ۱۵ اقدام به معامله کنند و با رعایت نصاب تحویل شمش طلا، امکان تحویل فیزیکی آن از خزانه‌های بانک نیز برای آنها وجود دارد.

رئیس اداره توسعه کالایی بورس کالای ایران در پایان گفت: در معاملات گواهی سپرده شمش طلا اصالت شمش طلا به‌عنوان دارایی پایه در بدو ورود به خزانه بانکی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. به همین دلیل مردم دغدغه‌ای در خصوص اصالت و عیارشمش طلا و همچنین نگرانی از بابت نگهداری و سرقت آن نخواهند داشت.