در مجمع عادی سالانه تصویب شد
تقسیم ۲۵۰ ریال سود به ازای هر سهم در فولاد مبارکه
به گزارش خبرنگار «دنیای اقتصاد» از اصفهان، مجمع عادی سالانه صاحبان سهام شرکت فولاد مبارکه اصفهان با حضور ۸۹ درصد از صاحبان سهام، در سالن نگین نقش جهان با حضور هیات مدیره، نمایندۀ بورس و سهامداران این شرکت برگزار شد. در ابتدای این مجمع، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان گزارشی از فعالیتهای این شرکت در سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ماه ۱۳۹۶ ارائه کرد.
بهرام سبحانی مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان، در این مجمع با بیان اینکه با راهاندازی فاز جدید فولاد سبا، ظرفیت تولید این شرکت به ۳/ ۱۰ میلیون تن رسیده، گفت: فولاد مبارکه اکنون با این ظرفیت تولید، بزرگترین مجموعه فولادسازی کشور است که در سال ۹۶ با تولید ۸ میلیون و ۶۶۷ هزار تن بالغ بر ۵۴درصد از کل تولید فولاد خام را به خود اختصاص داده است. همچنین این شرکت توانسته با رعایت اصول بهره وری تولید به ازای هر نفر در فولاد مبارکه از ۴۰۱ تن در سال ۹۴ را به ۵۳۸ تن در سال ۹۶ رساند.وی ترکیب سهامداران فولاد مبارکه را ۱۹/ ۳۰ درصد شرکت سرمایهگذاری استانی، ۲/ ۱۷ درصد ایمیدرو، ۵۸/ ۶ درصد بانک رفاه کارگران، ۱۲/ ۶ درصد شرکت سرمایهگذاری صدر تامین و ۷۵/ ۲درصد بانک تجارت و ۱۶/ ۳۷ درصد سایر سهامداران اعلام کرد و افزود: در سال ۹۶ میزان تولید محصول نهایی شرکت به بیش از ۶ میلیون و ۸۴۱ هزار تن رسید که نسبت به سال ۹۵ رشد ۷/ ۱۲ درصدی را شاهد بودیم.
در این بین میزان فروش شرکت نیز به ۶ میلیون و ۹۸۸ هزار تن رسید و سهم بازار داخلی از میزان سهم سال ۹۵ پیشی گرفت. همچنین میزان محصول تحویل شده در بازار داخلی در سال ۹۵ حدود ۴ میلیون و ۷۱۸ هزار تن بود که در سال ۹۶ به ۵ میلیون و ۷۴۱ هزار تن افزایش یافت. سهم بازار خارجی هم با توجه به افزایش سهم بازار داخلی، کاهش یافت و از یک میلیون و ۵۵۴ هزار تن در سال ۹۵ به یک میلیون و ۲۹۲ هزار تن رسید. در توزیع بازار صادراتی نیز، سال ۹۵معادل ۴۳ درصد خاور دور، ۳۸ درصد خاورمیانه و ۱۹ درصد اروپا بوده است.
سبحانی با اشاره به دستاوردها و افتخارات مهم فولاد مبارکه در سال ۹۶ تصریح کرد: بهرهبرداری از پروژه توسعه ظرفیت فولادسازی و نورد پیوسته سبا از ۷۵۰ هزار تن به ۶/ ۱ میلیون تن، راهاندازی کارخانه گندلهسازی سنگان به ظرفیت سالانه ۵ میلیون تن گندله، خرید بلوک ۱۶درصدی سهام شرکت توسعه معادن و فلزات و افزایش درصد مالکیت به ۴۰ درصد، دستیابی به رکورد تولید خام، کلاف سرد و گرم و... برخی از این دستاوردها بوده است.به گفته وی، عبور از مرز تولید ۱۰۰ میلیون تن فولاد خام از بدو تاسیس، ایجاد ظرفیت سالانه ۳/ ۱۰ میلیون تن فولاد خام با توسعه ظرفیت فولاد مبارکه و سبا، کسب رتبه یازدهم در بین سازمانهای دانشی برتر آسیا در جایزه جهانی MAKE سال ۲۰۱۷، کسب رتبه اول در گروه فلزات اساسی در رتبه ۱۰۰ شرکت برتر ایرانی، بهرهبرداری از اولین و بزرگترین گندلهسازی شرق کشور در سنگان، کسب تندیس طلایی رعایت حقوق مصرفکنندگان، کسب جایزه بهرهوری معادن و صنایع معدنی و کسب عنوان واحد نمونه استانداری ملی از دیگر افتخارات فولادمبارکه اصفهان بوده است.
سبحانی از اتمام احداث کنسانترهسازی سنگان در امسال و راهاندازی و بهرهبرداری آن در سال آینده خبر داد و گفت: در ادامه انجام طرحهای توسعه گروه فولادمبارکه اصفهان میتوان به طرح توسعه فولاد هرمزگان از ۵/ ۱ به ۵/ ۳ میلیون تن فولاد اشاره کرد.وی ادامه داد: توسعه نورد گرم شهید خرازی برای فولاد مبارکه بسیار حیاتی است و اگر از طریق فاینانس خارجی نتوانیم آن را عملیاتی کنیم از طریق منابع داخلی اجرا خواهد شد.مدیرعامل شرکت فولادمبارکه با اشاره به شرایط آبی کشور، به تشریح اقدامهای صورت گرفته در گروه فولادمبارکه به منظور کاهش مصرف آب پرداخت و گفت: در حال حاضر شرکت فولادمبارکه به ازای هر تن تولید فولاد، ۳/ ۳ مترمکعب آب مصرف میکند که بخش عمده آب مصرفی خود را از طریق بازچرخانی آب در چرخه مصرف خود بهدست میآورد.براساس این گزارش، در این مجمع پس از ارائه گزارش عملکرد شرکت فولادمبارکه اصفهان از سوی مدیرعامل این شرکت، صورتهای مالی این شرکت به تصویب رسید. همچنین در این مجمع به ازای هر سهم ۲۵۰ ریال سود نقدی تقسیم شد.
ارسال نظر