آغاز بهکار کارخانه گندلهسازی شرکت مجتمع فولاد خراسان
این پروژه با استفاده حداکثری از توان مهندسی و ساخت داخل برای اولین بار در کشور به دست متخصصان و توان داخلی کشور بهصورت EPC (طراحی، مهندسی و ساخت) اجرا شده و از مصادیق اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی است. این حلقه مهم از زنجیره تولید فولاد در خراسان، یکشنبه گذشته، در نیشابور آغاز به کار کرد. مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان در این مراسم، با تاکید بر اهمیت اجرای این پروژه و تکمیل حلقههای زنجیره تولید فولاد اظهار کرد: کارخانه گندلهسازی که پیمانکار اصلی آن شرکت ایرانی پامیدکو است و با سرمایهگذاری ۵۰۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی ۵۰۰ نفر، امروز به بهرهبرداری رسید، فقط راهاندازی یک کارخانه گندلهسازی نیست، بلکه این مراسم تاریخی با عنوان از هاشمی تا روحانی و به منزله جشن بزرگ تکمیل زنجیره تولید در داخل سایت فولاد خراسان در نیشابور است.
سیدحسین احمدی بابیان اینکه کارخانه گندلهسازی قابلیت افزایش ظرفیت را تا ۴/ ۳ میلیون تن دارد، اضافه کرد: البته یک حلقه دیگر از این زنجیره به نام واحد کنسانتره سنگ آهن را با سرمایهگذاری ۷۰۰ میلیارد تومان در سنگان خواف در دست اجرا داریم که لزوما باید در جوار معدن باشد و امیدواریم آن هم در پایان سال ۹۸ به دست رئیسجمهوری به بهرهبرداری برسد.
این عضو هیاترئیسه «انجمن فولاد ایران» از خدمات و تلاشهای ارزنده وزارتخانههای «صنعت، معدن و تجارت» و «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» و تیم اقتصادی دولت در ایجاد توازن و تکمیل زنجیره بالادستی فولاد کشور قدردانی کرد و بابت خودکفایی در تولید گندله و شتابی که با تدبیر دولت در پروژهها ایجاد شده، از دولت قدردانی کرد و افزود: «توازن زنجیره تولید» برای فولاد کشور امری حیاتی است، چرا که در گذشته نهچندان دور، به مفهوم واقعی جنگ تامین مواد اولیه داشتیم و بدون توازن در تامین مواد اولیه و محصولات نهایی، برای سهمیهبندی گندله مشکل داشتیم. مدیرعامل «مجتمع فولاد خراسان» با بیان اینکه این شرکت در سالهای اوج تحریم با خودباوری و خوداتکایی بالغ بر ۱۹۰۰ میلیارد تومان پروژه را از طریق پیمانکاران و سازندگان داخلی مدیریت و اجرا کرده است، بیان کرد: این به مفهوم ایرانیزه شدن کارهای بزرگ و از مصادیق واقعی اقتصاد مقاومتی و فرمایشهای مقام معظم رهبری است. فولاد خراسان در نیشابور، در اردیبهشت ماه سال گذشته شاهد افتتاح دومین واحد فولادسازی خود با سرمایهگذاری بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی افزون بر ۷۰۰ نفر بود و هماکنون با داشتن دو واحد «احیای مستقیم» با ظرفیت ۶/ ۱ میلیون تن، ۴/ ۱ تولید فولاد خام و بیش از ۷۰۰ هزارتن محصول نهایی، بزرگترین قطب تولید فولاد در شرق کشور است و با راهاندازی کارخانه گندلهسازی که در سفر اخیر رئیسجمهوری صورت گرفت، زنجیره کامل تولید فولاد را در داخل استان خراسان رضوی ایجاد کرده است.
ارسال نظر